Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

Poziv kreativcima

Organizirajmo prvi sajam rukotvorina u dolini Neretve

Objavljeno prije

sajam_rukotvorinaPo uzoru na sve gradove, u ova proljetno-ljetna vremena, odlučismo i mi pokušati organizirati prvi sajam rukotvorina u Metkoviću. Da bi se to ostvarilo potrebni su i kreativci, kojih kako smo primijetili u dolini Neretve ima dosta, i koji svojim vrijednim ručicama rade prekrasne stvari, ali koje na žalost, zbog nedostatka vremena, prostora, i inih zapreka ostaju skrivene od očiju javnosti.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane koji misle da bi svojim proizvodom mogli privući pažnju pučanstva, da se prijave preko Facebook grupe Sajam rukotvorina, ili na broj mobitela:
+385 (0) 99 442 32 44.
Prijave traju do 20.06.2013., kada će se ovisno o broju prijavljenih odlučiti o daljnjem tijeku organizacije, te će o pojedinostima svi pravovremeno biti obaviješteni.
Pristupnicu preuzmite na linku ovdje.

I na kraju, ako se vi prepoznate u ovoj priči, ili poznate nekog od “kreativaca”, prijavite ga, prijavite se… Pokažimo Metkoviću da u dolini ima ljudi koji svojim rukotvorinama mogu uljepšati svoj, vaš i na kraju “Naš” život! – poručuju iz organizacije.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Dodajte komentar

You must be logged in to post a comment Login

Objavite komentar

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije