Ostanimo u kontaktu

OBAVIJEST

Opuzen bez struje u utorak

Objavljeno prije

Zbog nadogradnje i rekonstrukcije transformatorske stanice TS 10(20)/0,4 Opuzen 9 bit će obustava električne energije dana 02.04.2019.godine (utorak) u vremenu od  800 do 1400 sati .

Bez električne energije bit će potrošači:

  • Zagrebačka ulica do broja 13
  • Dio naselja Prašnica (Jurinovići i Dropulići)
  • Ulica Ivana Meštrovića
  • Zadarska ulica
  • Ulica Posrednica
  • Ulica Stanka Parmaća od Magistrale do Zagrebačke ulice
  • Ulica Strimen
  • Jadranska Magistrala od Ul. Stanka Parmaća do Mezanca

NAPOMENA: U slučaju prijevremenog završetka radova, napon će biti pušten ranije.

Iz HEP-a mole korisnike za razumijevanje.

IZABRANA NOVA UPRAVA ULN

Luka Oršulić novi predsjednik Udruge lađara Neretve

Objavljeno prije

U utorak, 28. siječnja, u Gradskoj vijećnici u Metkoviću održana je izborna skupština Udruge lađara Neretve. na kojoj je nazočilo 14 lađarskih udruga/ekipa s pravom glasa od ukupno njih 19.

Sukladno pristiglim prijavama UO je ustanovio pravovaljanost istih te su na dnevnom redu bile četiri točke, izbor članova uprave ULN. Svi kandidati predstavili su se nazočnim članovima skupštine a kandidat za predsjednika iznio je svoju viziju rada ULN u novom periodu.

Kandidat za predsjednika Luka Oršulić, sukladno Statutu predložio je tajnika (Hrvoja Lazarevića i dva člana UO: Milojka Glasovića i Renata Drljepana koji su se birali u paketu zajedno s njim. Provedenim glasovanjem za novog predsjednika ULN jednoglasno je izabran Luka Oršulić. Za potpredsjednika, kao jedini kandidat izabran je dosadašnji predsjednik Dalibor Obradović s 13 glasova za i jednim nevažećim listićem. Izborom dva preostala člana UO, kao jedini kandidati izabrani su: Ante Ćelić (jednoglasno) i Neno Kovačević (12 glasova ZA). Kao jedini kandidat (od tri mjesta) za člana nadzorno-stegovnog odbora izabran je Božo Zadro sa 14 glasova. Sva glasovanja provedena su tajnim glasanjem. Nova uprava ULN izabrana je na mandat od tri godine.

Ove godine ULN planira nekoliko inozemnih sudjelovanja o čemu je Milojko Glasović upoznao nazočne s odobrenim projektom kojim će se neretvanski lađari predstaviti u Pragu (Češka) od 13. do 16. svibnja sa pet lađa na rijeci Vltavi pozvavši lađare da se prijave za sudjelovanje o čemu će biti više u narednom periodu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije