Ostanimo u kontaktu

OBAVIJEST

Opuzen bez struje u utorak

Objavljeno prije

Zbog nadogradnje i rekonstrukcije transformatorske stanice TS 10(20)/0,4 Opuzen 9 bit će obustava električne energije dana 02.04.2019.godine (utorak) u vremenu od  800 do 1400 sati .

Bez električne energije bit će potrošači:

  • Zagrebačka ulica do broja 13
  • Dio naselja Prašnica (Jurinovići i Dropulići)
  • Ulica Ivana Meštrovića
  • Zadarska ulica
  • Ulica Posrednica
  • Ulica Stanka Parmaća od Magistrale do Zagrebačke ulice
  • Ulica Strimen
  • Jadranska Magistrala od Ul. Stanka Parmaća do Mezanca

NAPOMENA: U slučaju prijevremenog završetka radova, napon će biti pušten ranije.

Iz HEP-a mole korisnike za razumijevanje.

OD OBRAZOVANJA DO ZAPOŠLJAVANJA

Udruga DOBRA produljuje rok za Natječaj osposobljavanje – pomoćnog kuhara

Objavljeno prije

Udruga DOBRA, u okviru trogodišnjeg programa Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Od obrazovanja do zapošljavanja, objavljuje Natječaj za osposobljavanje – pomoćnog kuhara.

Pozivaju se žene koje su iznad 40 godina te one koje su dugotrajno nezaposlene (s najmanje osnovnoškolskim obrazovanjem) s ruralnih područja Splitsko dalmatinske županije i Dubrovačko-neretvanske županije da se prijave na Natječaj.

Prijava mora sadržavati pismo namjere i životopis, potvrdu sa HZZ-a o nezaposlenosti (u slučaju nezaposlenosti), a šalje se ili donosi osobno na adresu: Udruga DOBRA, Ante Starčevića 12, 20350 Metković ili na e-mail: dobra.udruga@gmail.com, uz naznaku: „Za natječaj za osposobljavanje – pomoćni kuhar“.

Natječaj je otvoren do 1. listopada 2019. godine.

Po završetku Natječaja odabrat će se 15 polaznica koje će proći edukaciju, koja će se sastojati od teoretske i praktične nastave. Trajanje obrazovanja je 155 sati te će se predavanja i praksa održavati u Metkoviću.

Nakon položenih ispita i odrađene prakse zvanje se upisuje u e-radnu knjižicu. Edukaciju će obaviti partnerska organizacija Pučko otvoreno učilište Petar Zrinski iz Zagreba. Napominjemo da su troškovi osposobljavanja za korisnice podmireni od strane Ministarstva.

Partneri na projektu su Pučko otvoreno učilište Petar Zrinski iz Zagreba, Centar za socijalnu skrb Metković i Grad Metković.

Program Od obrazovanja do zapošljavanja financiran je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije