Ostanimo u kontaktu

OBILAZAK RADOVA

Općinu Kula Norinska posjetila Nikolina Klaic, državna tajnica u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU

Objavljeno prije

Općina Kula Norinska jučer je posjetila Nikolina Klaic, državna tajnica u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU, te zamjenica župana DNŽ Žana Marević i ravnateljica Regionalne razvojne agencije DUNE-e Melanija Milić.

Posjet je započeo obilaskom gradilišta “Izgradnje parkinga pored OŠ Kula Norinska” koje je MRRFEU sufinanciralo u iznosu 350.000,00 kn.

Nakon posjeta gradilištu zajedno sa načelnikom općine Nikolom Krstičevićem u prostorijama Općine se razgovaralo o započetim i planiranim općinskim projektima. Načelnik Krstičević je zahvalio državnoj tajnici na podršci u svim dosadašnjim projektima, te je upoznao da je Općina Kula Norinskana ovogodišnji natječaj MRRFEU prijavila projekt “Modernizacije javne rasvjete – LED rasvjetom”

ŽUPA SV. ILIJE METKOVIĆ

Važna obavijest za roditelje ovogodišnjih prvopričesnika

Objavljeno prije

Župa sv. Ilije Metković objavila je obavijest za roditelje ovogodišnjih prvopričesnika. Vijest prenosimo u cijelosti.

Poštovani roditelji!

Drago nam je da je vaše dijete upisano među ovogodišnje kandidate za Prvu ispovijed i Prvu svetu pričest. Na taj način svjedočite o važnosti duhovnog rasta i izgradnje svoga djeteta u povezanosti s Isusom Kristom u njegovoj Crkvi.

Zbog izvanrednog stanja uzrokovanog opasnošću zaraze koronavirusom, u većini župa slavlje Prve svete pričesti nije se moglo održati u redovito vrijeme. Budući da su ublažene mjere donesene protiv širenja zaraze koronavirusom te je ponovno omogućeno javno slavljenje misa s narodom u crkvama, pokazala se prilika da ponovno razmotrimo mogućnost slavlja Prve svete pričesti u našoj župi.

Ovime vas molimo da svojim potpisom potvrdite želju i dadnete svoj pristanak da vaše dijete, u sadašnjim okolnostima, pristupi Prvoj ispovijedi i Prvoj svetoj pričesti. Također svojim potpisom jamčite da ćete se pridržavati propisanih mjera za ta slavlja.

Molimo Vas da ovaj dopis što prije vratite župniku. Ovisno o vašoj odluci, izvijestit ćemo Vas o daljnjem postupku priprave i održavanja slavlja.

Obrazac suglasnosti za roditelje

U utorak, 26. svibnja, nakon večernje sv. mise i pobožnosti sv. Anti bit se sastanak roditelja ovogodišnjih prvopričesnika u crkvi sv. Ilije!

Fra Ante Bilokapić, župnik

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije