Ostanimo u kontaktu

OPREMANJE DRUŠTVENOG DOMA U KRVAVCU

Općini Kula Norinska 242.650,00 kuna za opremanje mini-kina u Krvavcu

Objavljeno prije

Foto ilustracija

Općina Kula Norinska je u ponedjeljak  dobila Odluku o odabiru projekta „Opremanje društvenog doma u Krvavcu“, u kojem će se dom opremiti mini-kinom, te ostalom uredskom i audio-vizualnom opremom, u sklopu LAG natječaja za provedbu mjere 3.1.1. „Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“ iz LRS LAG-a Neretva.

Općini Kula Norinska odobreno je ukupno 242.650,00 kuna bespovratnih EU sredstava.

– U narednom razdoblju očekujemo potpisivanje Ugovora i provedbu postupka nabave opreme, a završetak projekta očekujemo kroz nekoliko mjeseci, – istaknuli su u svom priopćenju.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

16 novih slučajeva zaraze koronavirusom, pet iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 16 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Radi se o osam osoba muškog spola i osam osoba ženskog spola: pet iz Metkovića, tri iz Dubrovnika i Ploča te jednoj iz Župe dubrovačke, Opuzena, Korčule, Orebića i Vele Luke.

Izliječeno je 37 osoba: 11 iz Dubrovnika i Metkovića, pet iz Župe dubrovačke, dvije iz Korčule i Ploča, jedna iz Opuzena, Slivnog, Kule Norinske i Zažablja te dvije osobe koje nemaju prebivalište na području naše županije.

U posljednja 24 sata obrađeno je 685 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 102 011 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 12 osoba pozitivnih na koronavirus.

U samoizolaciji su 692 osobe, a u posljednja 24 sata zabilježena su četiri kršenja mjere samoizolacije (svi na granici). Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 913 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije