Ostanimo u kontaktu

ZAPOČINJE RJEŠAVANJE DUGOGODIŠNJEG PROBLEMA

Općini Kula Norinska 200 tisuća kuna za vodoopskrbu Borovci – Nova Sela

Objavljeno prije

Kula Norinska

Općini Kula Norinska odobren je iznos od 200.000,00 kuna od Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja za sufinanciranje izrade projektne dokumentacije za vodoopskrbu naselja Borovci i Nova Sela.

Sredstva su odobrena  temeljem prijave općine na program poticanja razvoja komunalnog gospodarstva i komunalnog standarda za 2016. godinu.

Prema riječima načelnika Nikole Krstičevića ovim se projektom napokon započinje rješavanje dugogodišnjeg problema vodoopskrbe naselja Borovci i Nova Sela. Općina je i do sada u više navrata pokušavala pristupiti realizaciji ovog projekta, ali nažalost nije bilo sluha od strane nadležnih institucija zbog, prema njihovom mišljenju, malog broja korisnika i ekonomske neisplativosti investicije. Sa ovim projektom će se riješiti kvalitetnija vodoopskrba i buduće poslovne zone Nova Sela.

Prenosi kulanorinska.hr

PRIPREMNE UTAKMICE

Nova pobjeda Neretve u Pločama

Objavljeno prije

Autor

Nogometaši Neretve ostvarili su u srijedu u Pločama novu pobjedu u prijateljskom susretu s nogometašima Jadrana LP.

Pobijedili su s 4:1 golovima (u drugom dijelu) Sršena, Crnčevića, JuričićaMarića, dok je za Pločane jedini i izjednačujući gol za 1:1 postigao spretni Rajič.

Trener Goran Galov bio je posve zadovoljan izvedbom svojih nogometaša koje do početka prvenstva čeka još nekoliko ogleda.

U tim susretima svoju priliku dobit će i povratnik u redove Neretve Marin Vranjić koji je u posljednje vrijeme branio boje Viteza i Čapljine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije