Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

PODRUČNE ŠKOLE BIJELI VIR I MLINIŠTE

Općina Zažablje će svim učenicima područnih škola financirati likovne mape, omote, bilježnice i školski pribor

Objavljeno prije

Načelnica Općina Zažablje Maja Vrnoga obavještava roditelje učenika područnih škola Bijeli Vir i Mlinište da će ove akademske godine Općina svim učenicima financirati likovne mape, omote, bilježnice i školski pribor.

S obzirom da Vlada RH financira nabavku udžbenika, a Dubrovačko-neretvanska županija financira radne bilježnice za učenike osnovnih škola, općina Zažablje za učenike područnih škola će nabaviti likovne mape, omote, bilježnice, kao i školski pribor.

Nadamo se da ćemo ovim programom olakšati roditeljima početak nove školske godine. Sva oprema će naše učenike čekati u školi prvog dana nastave!

Maja Vrnoga,
načelnica Općine Zsžablje

PREPORUKA STOŽERA CZ DNŽ

Nastava u Neretvi ostaje online osim završnih razreda srednjih škola

Objavljeno prije

Stožer civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije, nakon pribavljenog stručnog mišljenja ZZJZ DNŽ, dao je preporuke osnivačima osnovnih i srednjih škola na području županije o izmjeni načina organizacije nastave u školama u više jedinica lokalne samouprave.

Sukladno preporuci od ponedjeljka 26. travnja u dolini Neretve preporučuje se i dalje nastavu organizirati on-line, odnosno po modelu C, osim završnih razreda srednjih škola, dok se u ostatku županije preporuča organizacija nastave po modelu A.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije