Ostanimo u kontaktu

PODRUČNE ŠKOLE BIJELI VIR I MLINIŠTE

Općina Zažablje će svim učenicima područnih škola financirati likovne mape, omote, bilježnice i školski pribor

Objavljeno prije

Načelnica Općina Zažablje Maja Vrnoga obavještava roditelje učenika područnih škola Bijeli Vir i Mlinište da će ove akademske godine Općina svim učenicima financirati likovne mape, omote, bilježnice i školski pribor.

S obzirom da Vlada RH financira nabavku udžbenika, a Dubrovačko-neretvanska županija financira radne bilježnice za učenike osnovnih škola, općina Zažablje za učenike područnih škola će nabaviti likovne mape, omote, bilježnice, kao i školski pribor.

Nadamo se da ćemo ovim programom olakšati roditeljima početak nove školske godine. Sva oprema će naše učenike čekati u školi prvog dana nastave!

Maja Vrnoga,
načelnica Općine Zsžablje

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Župan Dobroslavić sa zamjenicom Marević primio predsjednika Udruge lađara Neretve Luku Oršulića

Objavljeno prije

Župan  Nikola Dobroslavić sa zamjenicom Žaklinom Marević i pročelnicom UO za društvene djelatnosti Jelenom Dadić sastao se u petak u Dubrovniku s predsjednikom Udruge lađara Neretve Lukom Oršulićem, koji je ovom prilikom izvijestio župana o uspješno održanom Maratonu lađa, kao i svim aktivnostima provedenim nakon natjecanja.

Naglasio je da su planovi i pripreme za slijedeću sezonu već u tijeku. Župan se zahvalio predsjedniku Udruge i njegovim suradnicima, što su unatoč pandemiji bolesti COVID-19, uspjeli održati Maraton lađa.

Također je istaknuo važnost izravnog televizijskog prijenosa, kroz koji se osim same utrke koja je dobila novu dimenziju, moglo vidjeti i sve ljepote Neretvanske doline, od Metkovića do Ploča.

”Ovo amatersko sportsko natjecanje u utrci lađa Neretvom, doprinosi promicanju kulture i običaja, kao i važnosti Maratona lađa za razvoj turizma u dolini Neretve, a Županija će kao i do sada organizacijski i financijski  podržavati Maraton lađa na Neretvi”, istaknuo je župan Dobroslavić.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije