Ostanimo u kontaktu

OBAVIJEST

Općina Zažablje i naselja Dubravica i Glušci bez električne energije u petak

Objavljeno prije

Zbog radova na premještanju kabelske trase KB (20)kV  TS Dubravica 2 – TS Dubravica 1 bit će prekid u isporuci električne energije dana

28.6.2019.godine (petak) u vremenu od    0700 do 1100 sati.

Bez električne energije bit će potrošači:

  • u općini Zažablje
  • u naseljima: Dubravica i Glušci

NAPOMENA :     U slučaju prijevremenog  završetka radova, napon će biti pušten ranije.

HEP

SAMOIZOLACIJA

‘Dica Zagrebačke’ priredila show u Zagrebačkoj ulici

Objavljeno prije

Danas od podne u Zagrebačkoj ulici događa se pravi mali show, koji su priredila Dica Zagrebačke ulice predvođena Tomislavom Batinovićem, i sve to, naravno u propisanom razmaku jedan od drugog.

Preko razglasa su se puštale domoljubne i duhovne pjesme, a lijepo vrijeme mještane je izmamilo na sunce, na njihove prozore i balkone te možemo reći da je danas u Zagrebačkoj moral bio na nivou…

– Neka mladosti! Dosta je ovog zastrašivanja u medijima i ovih strogih mjera… bar ovako da se muzika čuje, da nas malo opusti… – rekla je starija mještana Zagrebačke ulice.

Također, večeras za 20 sati Dica Zagrebačke su najavili izvedbu domoljubne pjesme Moja Domovina, kojom se priključuju nacionalnoj akciji koja ide u znak potpore svima onima koji najviše trpe i teško proživljavaju ovu krizu te pozivaju sve sumještane da im se priključe uz poruku ‘Neka vide da nas ima’, rekao nam je inicijator današnjeg showa u Zagrebačkoj, Tomislav Batinović.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije