Ostanimo u kontaktu

POSTKORONA RAZDOBLJE

Općina Slivno donijela Odluku o oslobađanju plaćanja usluge skupljanja, odvoza i odlaganja komunalnog otpada i Odluku o mjerama za ublažavanje posljedica izazvanih epidemijom koronavirusa na području Općine Slivno

Objavljeno prije

Zbog narušenog gospodarstva zbog pandemije koronavirusa načelnik Općine Slivno Smiljan Mustapić donio je dvije odluke kako bi ublažio postkorona vrijeme kako svojim sumještanima tako i gospodarstvenicima.

Konkretno riječ je o dvije odluke, Odluki o oslobađanju plaćanja usluge skupljanja, odvoza i odlaganja komunalnog otpada i Odluki o mjerama za ublažavanje posljedica izazvanih epidemijom koronavirusa na području općine Slivno.

Više detalja pogledajte u priloženim dokumentima:

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Župan Dobroslavić sa zamjenicom Marević primio predsjednika Udruge lađara Neretve Luku Oršulića

Objavljeno prije

Župan  Nikola Dobroslavić sa zamjenicom Žaklinom Marević i pročelnicom UO za društvene djelatnosti Jelenom Dadić sastao se u petak u Dubrovniku s predsjednikom Udruge lađara Neretve Lukom Oršulićem, koji je ovom prilikom izvijestio župana o uspješno održanom Maratonu lađa, kao i svim aktivnostima provedenim nakon natjecanja.

Naglasio je da su planovi i pripreme za slijedeću sezonu već u tijeku. Župan se zahvalio predsjedniku Udruge i njegovim suradnicima, što su unatoč pandemiji bolesti COVID-19, uspjeli održati Maraton lađa.

Također je istaknuo važnost izravnog televizijskog prijenosa, kroz koji se osim same utrke koja je dobila novu dimenziju, moglo vidjeti i sve ljepote Neretvanske doline, od Metkovića do Ploča.

”Ovo amatersko sportsko natjecanje u utrci lađa Neretvom, doprinosi promicanju kulture i običaja, kao i važnosti Maratona lađa za razvoj turizma u dolini Neretve, a Županija će kao i do sada organizacijski i financijski  podržavati Maraton lađa na Neretvi”, istaknuo je župan Dobroslavić.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije