Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

POVEĆAN UDIO ZA 50 POSTO

Općina Kula Norinska sufinancira prijevoz srednjoškolskih učenika

Objavljeno prije

Općina Kula Norinska svake godine sufinancira prijevoz srednjoškolskih učenika koji pohađaju škole u susjednim gradovima.

Ove školske godine Općina Kula Norinska će povećati svoj udio u sufinanciranju, tako da će roditelji sada plaćati 50% manju cijenu.

Također podsjećamo da Općina Kula Norinska od prošle školske godine sufinancira jednom mjesečno cijenu povratne autobusne karte za učenike koji pohađaju školu u udaljenim gradovima.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Nadamo se da ćemo sa ovim mjerama bar malo roditeljima olakšati ovo financijski stresno i iscrpljujuće razdoblje, – rekao je načelnik Nikola Krstičević.

UNUTARSTRANAČKI IZBORI

Dana Svaguša nova predsjednica SDP-a Metković, Rade Nikoletić potpredsjednik

Objavljeno prije

Foto: Facebook

Nakon provedenih izbora na općinskim, gradskim i županijskim razinama SDP-a Dubrovačko-neretvanske županije za predsjednicu Gradske organizacije SDP-a Metković izabrana je Dana Svaguša, a za potpredsjednika Rade Nikoletić.

Izabrana su ostala tijela gradske i županijske razine pa je tako Dana Svaguša izabrana za članicu županijskog odbora, a Krešimir Kuran za člana predsjedništva SDP-a DNŽ. Za predsjednika SDP-a DNŽ izabran je gradonačelnik Ploča, Mišo Krstičević.

Novoj predsjednici SDP-a Metković želimo puno uspjeha u organizaciji rada gradske organizacije.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

GO SDP Metković

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije