Ostanimo u kontaktu

POVEĆAN UDIO ZA 50 POSTO

Općina Kula Norinska sufinancira prijevoz srednjoškolskih učenika

Objavljeno prije

Općina Kula Norinska svake godine sufinancira prijevoz srednjoškolskih učenika koji pohađaju škole u susjednim gradovima.

Ove školske godine Općina Kula Norinska će povećati svoj udio u sufinanciranju, tako da će roditelji sada plaćati 50% manju cijenu.

Također podsjećamo da Općina Kula Norinska od prošle školske godine sufinancira jednom mjesečno cijenu povratne autobusne karte za učenike koji pohađaju školu u udaljenim gradovima.

– Nadamo se da ćemo sa ovim mjerama bar malo roditeljima olakšati ovo financijski stresno i iscrpljujuće razdoblje, – rekao je načelnik Nikola Krstičević.

BLIŽI SE OTVORENJE

Već danas rezervirajte svoj termin u Svadbenom salonu hotela President Čapljina

Objavljeno prije

Svadbeni salon hotela President Čapljina bliži se otvorenju, a Vi svoj termin za svečanu večeru, jedan od najljepših dana u životu možete rezervirati još danas, jer s Vama smo već od 1. svibnja!

Radovi se bliže kraju, vrijedno radimo na svakom detalju kako bismo Vam za manje od tri mjeseca u punom sjaju predstavili ekskluzivni i najmoderniji svadbeni salon hotela President. Prelijepi ambijent, vrhunska oprema, ljubazno osoblje, bogat izbor hrane i pića osigurat će da se dan Vašeg vjenčanja dugo pamti.

Planirajte skup svatova u našem restoranu, smjestite vaše goste u luksuzno opremljene sobe i apartmane, jer smo za Vas organizirali sve na jednom mjestu.

Obratite nam se s punim povjerenjem, na dolje navedene kontakte, ili nas posjetite na društvenim mrežama Facebook ili Instagram profil Hotel President Čapljina.

Kontakti

mob: +387 63 047 047
mob: + 387 63 399 299
mail: info@hotel-president.ba

Hotel President Čapljina

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije