Ostanimo u kontaktu

HVALE VRIJEDNA AKCIJA

Općina Kula Norinska sufinancira nabavu udžbenika učenicima srednjih škola u visini od 1.000 kuna

Objavljeno prije

Općina Kula Norinska će na osnovu Odluke o sufinanciranju učenicima srednjih škola s prebivalištem na području Općine Kula Norinska sufinancirati nabavku udžbenika u visini od 1.000,00 kn.

Za ostvarivanje navedenog prava roditelj djeteta, odnosno djetetov skrbnik ili zakonski zastupnik dužan je podnijeti ispunjen Zahtjev koji je moguće pronaći na službenoj web stranici općine.

Za razliku od učenika osnovnih škola koji besplatno dobivaju komplet udžbenika, a svi naši studenti imaju stipendije, ovom mjerom nastojimo pomoći i roditeljima učenika srednjih škola.

Povodom početka nove školske godine svim našim učenicima, a posebno prvašićima koji prvi put sjedaju u školske klupe načelnik Nikola Krstičević želi sretan prvi školski dan!

PU DUBROVAČKO-NERETVANSKA

Povodom Dana policije ispred zgrade PU DN položeni vijenci i zapaljene svijeće

Objavljeno prije

Povodom obilježavanja Dana policije, župan Nikola Dobroslavić sa zamjenikom Joškom Cebalom i predsjednicom Skupštine Dubrovačko-neretvanske županije Vilmom Kosović položio je vijenac i zapalio svijeću ispred zgrade Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Počast policajcima poginulim u Domovinskom ratu odali su i gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković sa suradnicima, načelnik PU dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević sa suradnicima, predstavnici Udruga proisteklih iz Domovinskog rata te članovi obitelji poginulih, a molitvu i blagoslov predvodio je policijski kapelan fra Ivo Kramar.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije