Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

POSTAVIT ĆE SE 11 PRISTUPNIH TOČAKA

Općina Kula Norinska dobila sredstva za razvoj bežične WiFi mreže

Objavljeno prije

Općina Kula Norinska je putem natječaja WiFi4EU od Europske Unije dobila 15.000,00 € za razvoj bežične WiFi mreže.

Vaučeri koje u okviru inicijative financira Europska komisija dodijelili su se kao potpora Općini Kula Norinska za instaliranje besplatnih pristupnih točaka za WiFi u središtima javnog života.
Cilj je inicijative WiFi4EU osigurati besplatan pristup Internetu za građane i posjetitelje preko pristupnih točaka za Wi-Fi na javnim prostorima kao što su parkovi, trgovi, uprave, knjižnice, zdravstveni centri…

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Zasad, ovaj visokokvalitetan besplatan pristup internetu omogućen je građanima i posjetiteljima Kule Norinske, Krvavca, Krvavca II, Matijevića i Momića dok će se u ostalim mjestima postaviti nakon što se nadogradi postojeća infrastruktura.

Besplatnoj WiFi mreži možete pristupiti na način da:
• pronađete otvorenu WiFi mrežu pod nazivom – WiFi4EU,
• odaberete gore navedenu WiFi mrežu,
• te nakon što vam se otvori zaštitni portal kliknete na Start.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

ROKO TOLIĆ 740/300px

ŽUPANIJA REDOVITO PODUPIRE POLJOPRIVREDNIKE

Župan Nikola Dobroslavić posjetio dolinu Neretve

Objavljeno prije

Kandidat za župana Nikola Dobroslavić s kandidatom za zamjenika Joškom Cebalom i saborskim zastupnikom Brankom Bačićem posjetio je danas Pojezerje, Slivno i Opuzen u dolini Neretve gdje su u druženju s građanima otvorene brojne aktualne teme. Sustav navodnjavanja doline Neretve i obrana od zaslanjivanja poljoprivrednih površina županijski je projekt koji je Neretvanima u središtu pozornosti.

Po pitanju navodnjavanja županija je u proteklim godinama uložila višemilijunske iznose, no izgradnjom brane protiv zaslanjivanja poljoprivrednici očekuju i dodatni benefit, a to je bolji urod na njihovim poljoprivrednim površinama. Jednako tako, kroz razgovore o sinergiji turizma i poljoprivrede  potvrđena je važnost plasmana poljoprivrednih proizvoda na našem turističkom tržištu.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Dubrovačko-neretvanska županija izdvaja značajna sredstva i u izvanrednim situacijama koje su poljoprivrednicima najveći problem, a uz vremenske i klimatske neprilike urod valja zaštiti primjerice i od sredozemne voćne muhe za što redovito imaju potporu županije. Županu Dobroslaviću i saborskom zastupniku Bačiću u svojim su se sredinama priključili i kandidati za općinske načelnike – u Pojezerju Borislav Dominiković, u Slivnu Smiljan Mustapić, a u Opuzenu gradonačelnik Ivo Mihaljević.

ŽO HDZ-a
ubrovačko-neretvanske županije

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije