Ostanimo u kontaktu

POTPISAN UGOVOR VRIJEDAN 49.745.477,22 KUNA

Opća bolnica Dubrovnik započela je provedbu projekta ‘Dnevna bolnica u Dubrovniku i Metkoviću’

Objavljeno prije

Dana 25. listopada 2019. u Dubrovniku je potpisan Ugovor o dodjeli bespovratih sredstava za projekte financirane iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020. u iznosu od 49.745.477,22 kuna pod nazivom ‘Dnevna bolnica u Dubrovniku i Metkoviću‘, a čija provedba je započela 02. siječnja 2020. Ugovor je potpisao mr. sc. Marko Pavić, Ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Tomislav Petric, ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije i doc. prim. dr. sc. Marijo Bekić, ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik.

Nositelj projekta je Opća bolnica Dubrovnik, a pripremila ga je Regionalna razvojna agencija DUNEA u suradnji s članovima projektnog tima Opće bolnice Dubrovnik koji čine doc. prim. dr. sc. Marijo Bekić, Pavo Perić, Darko Katić, Ivana Čupić, Luce Pećar i Ines Previšić.

Ukupna vrijednost projekta je određena na 50.853.801,07 kuna, ukupno prihvatljivi troškovi su određeni na 49.745.477,22 kuna, dok će se razlika financirati vlastitim sredstvima Opće bolnice Dubrovnik, uz pomoć osnivača, Dubrovačko-neretvanske županije.

Cilj projekta je nadogradnja dnevnih bolnica u Dubrovniku te uspostava Podružnice Opće bolnice Dubrovnik ‘Dnevna bolnica Metković‘ zbog povećanja kvalitete i učinkovitosti pružanja bolničkih usluga, smanjenja broja pacijenata na akutnom liječenju te povećanja dnevno-bolničkih kapaciteta u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Adaptacijom postojeće zgrade unutar Opće bolnice Dubrovnik, rekonstukcijom zgrade za Podružnicu ‘Dnevna bolnica Metković’ te nabavom i ugradnjom suvremene opreme očekuje se povećanje dostupnosti zdravstvene skrbi i povećanje učinkovitosti te racionalizacije troškova poslovanja Opće bolnice Dubrovnik. Dnevne bolnice će imati značajan regionalni utjecaj s obzirom na broj osiguranih osoba koji gravitiraju Općoj bolnici Dubrovnik.

TRAŽITE POSAO

Grey&Padrino Club traži hostesu / domaćicu

Objavljeno prije

Grey&Padrino Club traži hostesu / domaćicu za rezervacije i doček gostiju.

Ako ste mlada, atraktivna i komunikativna osoba ovo je idealan posao za vas. Radi se samo vikendom, a više informacija možete dobiti na broj 095 504 8748.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije