Ostanimo u kontaktu

MTKVIZ LIGA

Omiljeni metkovski pub kviz od 7. kola u novom prostoru, u srijedu se vidimo u Ćakuli !

Objavljeno prije

Dragi kvizaši, nastavak MTKviz lige, 7. kolo, održati će se u srijedu 9. siječnja, s početkom u 19 sati u novom prostoru u Caffe baru Ćakula u Sportskoj ulici. Prenosimo riječ organizatora:

– Kviz smo morali premjestiti iz Tabakere, jer ista prestaje sa radom, te im se ovim putem zahvaljujemo što su nas ugostili u proteklih šest kola. Ćakula bar nam se nametnuo kao logičan izbor jer imaju dugogodišnje iskustvo u organizaciji pub kvizova. Za sve upite oko nastavka ligaškog natjecanja slobodno nas kontaktirajte u inbox fb stranice MTKviz te, pozivamo (kapetane) ekipe koje su do sada sudjelovale da potvrde dolazak da bi smo im mogli osigurati stolove. Također pozivamo nove ekipe koje žele sudjelovati u natjecanju neovisno o ligi da nam se jave u inbox. Do tada puno pozdrava, – poručili su organizatori MTKviz lige.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije