Ostanimo u kontaktu

MTKVIZ LIGA

Omiljeni metkovski pub kviz od 7. kola u novom prostoru, u srijedu se vidimo u Ćakuli !

Objavljeno prije

Dragi kvizaši, nastavak MTKviz lige, 7. kolo, održati će se u srijedu 9. siječnja, s početkom u 19 sati u novom prostoru u Caffe baru Ćakula u Sportskoj ulici. Prenosimo riječ organizatora:

– Kviz smo morali premjestiti iz Tabakere, jer ista prestaje sa radom, te im se ovim putem zahvaljujemo što su nas ugostili u proteklih šest kola. Ćakula bar nam se nametnuo kao logičan izbor jer imaju dugogodišnje iskustvo u organizaciji pub kvizova. Za sve upite oko nastavka ligaškog natjecanja slobodno nas kontaktirajte u inbox fb stranice MTKviz te, pozivamo (kapetane) ekipe koje su do sada sudjelovale da potvrde dolazak da bi smo im mogli osigurati stolove. Također pozivamo nove ekipe koje žele sudjelovati u natjecanju neovisno o ligi da nam se jave u inbox. Do tada puno pozdrava, – poručili su organizatori MTKviz lige.

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati

Najčitanije