Ostanimo u kontaktu

20. OBLJETNICA MATURE

Okupio se nekadašnji 4. a Gimnazije Metković

Objavljeno prije

Maturanti

Foto: Metkovic.hr

U subotu je 23. lipnja 2018. dvadesetak učenika negdašnjega 4. a razreda jezičnoga smjera metkovske gimnazije obilježilo 20. obljetnicu mature.

Njihovi su razrednici bili nažalost prerano preminuli Mato Mustapić (prve tri godine) i Vanja Gabrić (četvrti razred).

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U ugodnome ozračju konobe Lanterna prisjetili su se nesretno stradale kolegice Katarine Brđanović, pokušali doznati gdje je tko u prošlih dvadeset godina bio (a putovalo se od Tajlanda do Češke), gdje se danas nalazi i što radi (ima i veleposjednika i iseljenika), a otkrile su se i neke pomno skrivene tajne poput neostvarenih simpatija iz gimnazijskih dana, pa je i bilo iskazanoga žala za propuštenim prilikama. Za propuštenim prilikama donekle mogu žaliti i metkovski ugostitelji koji su svoje objekte zatvorili znatno ranije nego što se družina željna nastavka druženja razišla.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije