Ostanimo u kontaktu

VJEŽBANJE NENASILNE KOMUNIKACIJE

Okrugli stol o prevenciji ovisnosti i nasilja nad i među djecom i mladim

Objavljeno prije

Vježbanje nenasilne komunikacije

Centar za održivi razvoj Imotski u suradnji s udrugom DOBRA iz Metkovića i udrugom CERURA iz Sinja organizira okrugli stol o prevenciji ovisnosti i nasilja nad i među djecom i mladima koji će se održati 11. kolovoza 2014. u 11 sati u galeriji Gradskog kulturnog središta u Metkoviću.

Okrugli stol organizira se u okviru projekta Vježbanje nenasilne komunikacije koji se provodi uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Cilj okruglog stola je analiza trenutnog stanja, mogućnosti suradnje i utvrđivanja smjernica za suradnju i kontinuirani rad svih dionika na prevenciji nasilja i ovisnosti djece i mladih u lokalnoj zajednici.

Uvodničari: Ana Vidović, socijalni pedagog, Srednja škola Metković, Petar Nikolić, profesor, Gimnazija Metković, Srednja škola Metković, Srednja poljoprivredna i tehnička škola Opuzen, Anica Proleta Majić, bacc.ms, patronažna sestra Doma zdravlja Metković.

Ovim putem organizatori pozivaju sve profesore, nastavnike, učitelje, socijalne radnike, pedagoge i ostale zainteresirane da sudjeluju i dođu u što većem broju.

Nastavi čitati

FOTOGALERIJA

Velika maškarska povorka prošla kroz grad, prva nagrada za pirate iz Vida

Objavljeno prije

Danas je kroz grad u 14 sati od Sportske ulice prošla velika maškarska povorka u kojoj su sudjelovali metkovski vrtići, osnovne škole, Gimnazija Metković te zasebne maškarane skupine.

Prvo mjesto i nagrada od 7 tisuća kuna pripali su Piratima s Kariba iz Vida, drugo mjesto i nagrada od 5 tisuća kuna OŠ don Mihovila Pavlinovića, treće mjesto i 3 tisuće kuna Gimnaziji Metković, a četvrto mjesto OŠ Stjepana Radića.

Posebne nagrade dobile su skupine: Joker, Snjeguljica i fali patuljaka i Dječji vrtić Leut.

U nastavku večeri zabava se seli u Cafe bar Ćakula gdje vas očekuje Ples pod maskamapiće po pristupačnim cijenama i nastup Nevena i Alena.

Donosimo video i fotogaleriju povorke:

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama3 300×250

Najčitanije