Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

PROSINAČKE SVEČANOSTI

Okićena jelka na Trgu kralja Tomislava

Objavljeno prije

Kićenje božićne jelke na Trgu

Jutros je na Trgu kralja Tomislava u organizaciji Turističke zajednice i Grada Metkovića okićena božićna jelka koju je Gradu darovao g. Ivan Matić. U programu kojega je vodila Romana Gabrić, a otvorila zamjenica gradonačelnika Katarina Ujdur, sudjelovao Zbor OŠ don Mihovila Pavlinovića, voditeljice Ljupka Sršen Gutić. Jelku su kitili polaznici vrtića Metković, Leut, Mali Isus i štićenici Centra za radnu terapiju, uz pomoć Ivice Ivaniša Kulije i vatrogasca Joška Cvitića. Kićenju jelke pomogla su i mnoga druga djeca koju su roditelji doveli da sudjeluju u ovom lijepom blagdanskom druženju. Trg je posjetio i gradonačelnik Božo Petrov koji je svima zaželio sretne predstojeće Blagdane.

Kićenje božićne jelke na Trgu

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije