Ostanimo u kontaktu

UDRUGA DOBRA

ODRŽAVANJE RADIONICE U SKLOPU PROJEKTA AKTIVA – POZITIVA br. 2

Objavljeno prije

S početkom u 15 h,  26. veljače u prostorijama Volonterskog centra Dobra organizira se prva u nizu radionica u sklopu projekta AKTIVA – POZITIVA br. 2. Radi se o radionicama za djecu i mlade pod nazivom Radionica starih zanata, gdje će se kroz četiri radionice mladima omogućiti da dobiju uvid u povijest svojega kraja, te će ih motivirati da prihvate svoje običaje i tradiciju.

Projekt AKTIVA – POZITIVA br. 2 je projekt koji svojim djelovanjem želi osnažiti, motivirati i aktivirati mlade za promijene vezane uz prostor u kojem žive kako bi unaprijedili kvalitetu svojega života na ruralnom području.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane mlade koji žele sudjelovati u radionicama da nam se priključe.

Ovaj projekt provodi udruga DOBRA u partnerstvu s Općinom Zažablje, gradom Metković i Centar za socijalnu skrb Metković. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

 

Nastavi čitati

OBAVIJEST

Splitska ulica, Ulica Marka Marulića i S.S. Kranjčevića bez vode

Objavljeno prije

Obavještavaju se korisnici vodnih usluga u Splitskoj ulici, Ulici Marka Marulića i S. S. Kranjčevića da će danas 22.11.2019. u vremenskom razdoblju od 11:00-13:00  sati zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

Mole se korisnici za razumijevanje.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije