Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

UDRUGA 'FRANAK'

Održano predavanje o Presudi Visokog trgovačkog suda Republike Hrvatske u kolektivnoj tužbi protiv 8 banaka

Objavljeno prije

Franak (1)

Jučer su u Gradskom kulturnom središtu aktivisti Udruge Franak održale predavanje o Presudi Visokog trgovačkog suda Republike Hrvatske u kolektivnoj tužbi protiv 8 banaka.

Govorilo se o tome što znači kolektivna presuda u slučaju Franak, o ništetnosti ugovora, osnosno, ništetnosti ugovornih odredbi nakon presude, mogućnosti i pravima na tužbu korisnika kredita u švicarskim francima (otplaćenim, konvertiranim i onima u otplati), nasljedicima, mogućnosti i prava na tužbu korisnika kredita zaduženim u drugim valutama, kao i o problematici zastare kod potraživanja za CHF kredite, izračunima, dokumentaciji za tužbe, revizijama banaka te o tome kako surađivati s odvjetnicima.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

 

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije