Ostanimo u kontaktu

GI "U IME OBITELJI"

Održano predavanje na temu Obitelj – temelj zdravog društva

Objavljeno prije

uImeObitelji-2

Sinoć je u organizaciji Građanske inicijativa Roditelji doline Neretve u GKS-u Metković održano predavanje na temu Obitelj – temelj zdravog društva . Predavači su bili sveučilišni profesor dr. sc. Ivica Grković i Tomislav Poljak iz Građanske inicijative U ime obitelji.

Predavanje je organizirano povodom predstojećeg referenduma na kojemu će se građani izjašnjavati o tome jesu li ZA ili PROTIV toga da u Ustav uđe odredba da je brak veza između muškarca i žene.

Na samom početku predavanja predavači su naglasili kako nisu tu da bi nekoga nagovarali da glasa ZA, nego da jednostavno javnosti prikažu jasnu sliku i posljedice tog trenda potkrijepljene stvarnim događanjima i statistikom iz zemalja u kojima je to već otišlo predaleko. Naglasili su kako nisu protiv toga da se prava istospolne zajednice izjednače s pravima bračne zajednice žene i muškarca, osim u jednome dijelu, a to je posvajanje djece.

Također su istaknuli da nijedna zajednica nije idealna i da je laž da u istospolnim zajednicama vladaju ljubav, sloga i razumijevanje, te naglasili da su mnoga istraživanja pokazala da su upravo te zajednice one koje imaju puno više problema, stoga su pozvali građane da u nedjelju izađu na referendum i glasuju ZA.

uImeObitelji-1

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati

Najčitanije