GI "U IME OBITELJI"

Održano predavanje na temu Obitelj – temelj zdravog društva

Predavanje je organizirano povodom predstojećeg referenduma na kojemu će se građani izjašnjavati o tome jesu li ZA ili PROTIV toga da u Ustav uđe odredba da je brak veza između muškarca i žene.

Objavljeno 28. studenoga 2013. u kategorijama: Metković, News.

uImeObitelji-2

Sinoć je u organizaciji Građanske inicijativa Roditelji doline Neretve u GKS-u Metković održano predavanje na temu Obitelj – temelj zdravog društva . Predavači su bili sveučilišni profesor dr. sc. Ivica Grković i Tomislav Poljak iz Građanske inicijative U ime obitelji.

Predavanje je organizirano povodom predstojećeg referenduma na kojemu će se građani izjašnjavati o tome jesu li ZA ili PROTIV toga da u Ustav uđe odredba da je brak veza između muškarca i žene.

Na samom početku predavanja predavači su naglasili kako nisu tu da bi nekoga nagovarali da glasa ZA, nego da jednostavno javnosti prikažu jasnu sliku i posljedice tog trenda potkrijepljene stvarnim događanjima i statistikom iz zemalja u kojima je to već otišlo predaleko. Naglasili su kako nisu protiv toga da se prava istospolne zajednice izjednače s pravima bračne zajednice žene i muškarca, osim u jednome dijelu, a to je posvajanje djece.

Također su istaknuli da nijedna zajednica nije idealna i da je laž da u istospolnim zajednicama vladaju ljubav, sloga i razumijevanje, te naglasili da su mnoga istraživanja pokazala da su upravo te zajednice one koje imaju puno više problema, stoga su pozvali građane da u nedjelju izađu na referendum i glasuju ZA.

uImeObitelji-1

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari