Ostanimo u kontaktu

ŠKU KRVAVAC

Održano Božićno druženje u Krvavcu uz bogat kulturno-zabavni program

Objavljeno prije

U organizaciji Športsko kulturne udruge Krvavac i KUD-a Župa Bagalovići te pokroviteljstvom Općine Kula Norinska na Dječijem trgu u Krvavcu održano je Božićno druženje uz bogat kulturno-zabavni program, a najmlađe sumještane poklonima je darova Djed Božićnjak.

Kakvo bi to druženje bilo bez dobre ‘spize’ za koju su se ove subote potrudile udruge iz mista pojačane gošćama iz Metkovića.

Pa su tako svoja kulinarska umijeća prikazali UL Metkovke iz Metkovića, UL Gospa Karmelska iz Krvavca, UVDR 1991 Krvavac, ŠKU 4 ASA – Krvavac II, ŠKU Krvavac i KUD Župa Bagalovići.

Kako je sve skupa izgledalo najbolje da pogledate u foto-galeriji…

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Nema novih slučajeva zaraze koronavirusom niti danas

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Od jučer uzeta 24 uzorka, 22 su negativna, a za 2 se još čekaju rezultati. I danas imamo jednu ozdravljenu osobu, i to iz Dubrovnika.

Od početka pandemije na analizu u Zagreb je poslano je 3125 uzoraka.

U dubrovačkoj Općoj bolnici broj hospitaliziranih pacijenata pozitivnih na COVID i dalje se nije mijenjao te su na Zaraznom odjelu smještene 2 osobe.

U samoizolaciji je samo jedna osoba te u posljednja 24 sata nije utvrđeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 36 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije