Ostanimo u kontaktu

EU PROJEKTI

Održana završna javna tribina u sklopu projekta ‘Učimo gospodariti otpadom!’

Objavljeno prije

U ponedjeljak, 29. travnja je u galeriji Gradskog kulturnog središta Metković održana javna tribina povodom završetka projekta Učimo gospodariti otpadom! Gost predavač je bila edukatorica iz Udruge za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce iz Splita, gđa Gabrijela Medunić-Orlić, koja je izlagala na temu izazova u domeni održivog gospodarenja otpadom i usklađivanja sa EU regulativama. Grad Metković je počeo s provedbom projekta 03. svibnja 2018. godine te je u razdoblju od godinu dana provedbe informirano gotovo 97% stanovnika Metkovića i Kule Norinske putem diseminacije promidžbenog materijala, radijskih emisija i spotova te edukativnih radionica koje se još uvijek održavaju unutar obrazovnih institucija na projektnom području. Grad Metković je među prvima u Hrvatskoj prijavio i dobio sufinanciranje projekta Učimo gospodariti otpadom!, čija je ukupna vrijednost 454.254,39 kn, od čega je iznos EU potpore 386.116,21 unutar Poziva Provedba programa izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom!

Projekt Učimo gospodariti otpadom! KK. 06.3.1.07.0006  se financira iz Europskog kohezijskog fonda, u sklopu provedbe programa izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom.

 

OBAVIJEST O ZABRANI PARKIRANJA

U petak zbog završnih radova biti će onemogućeno prometovanje od kružnog toka prema starom kinu i ispred trgovine Babić

Objavljeno prije

Upozoravaju se građani da će sutra 6. prosinca 2019. godine (petak) u vremenu od 7,00 sati zbog izvođenja završnih radova biti onemogućeno prometovanje na dijelu ulice Kralja Zvonimira (ispred trgovine Babić) i dijelu ulice Ante Starčevića (od kružnog toka prema starom kinu).

Molimo građane za strpljenje i poštivanje prometne signalizacije, kao i korištenje obilaznih pravaca.

GRAD METKOVIĆ

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije