Ostanimo u kontaktu

UDRUGA LEPTIRIĆI

Održana zanimljiva radionica u prostorijama Udruge

Objavljeno prije

U sklopu niza radionica koje kroz projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku terapeuti Udruge Leptirići održali su danas zanimljivu radionicu u prostorijama Udruge s početkom u 9:30.

Djeca su najprije bojala kamenčiće na kojima su potom crtali ribe, a onda su od kamenčića napravili magnete koji će djeci ostati za uspomenu na ovo predivno druženje.

Kako je izgledala atmosfera na radionici pogledajte u galeriji:

NESTVARNO LIJEPI PRIZORI S UŠĆA RIJEKE NERETVE

Ako već niste, sad je pravo vrijeme da otkrijete ovaj biser na jugu Hrvatske, uvjerite se i zašto

Objavljeno prije

Foto: Zvonimir Barisin / CROPIX

Zovu je prijestolnicom mandarina, zelenom dolinom, hrvatskom Kalifornijom – a ona, slavna i ponosita dolina Neretve, iz godine u godinu s punim pravom privlači sve više domaćih i stranih turista, dok njezini bogati i sočni plodovi te idilični krajolici nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Delta Neretve zapravo je jedina prava delta u Hrvatskoj, a plovidbe tim prekrasnim krajem – i to u izvornom neretvanskom plovilu – lađi – doživljaj je koji se ne zaboravlja, potvrdili su ama baš svi koji su iskusili ovo čarobno iskustvo.

Osim posjeta Pločama, Opuzenu i Metkoviću, najvažnijim gradovima u dolini Neretve, ne smijete propustiti ni kušati vrhunsku gastronomiju ovoga kraja – primjerice, jela od žaba i jegulja s čuvenim neretvanskim brudetom, piše Jutarnji.hr.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije