Ostanimo u kontaktu

DRUŠTVO NERETVANA I PRIJATELJA NERETVE U SPLITU

Održana treća Noć Neretvana

Objavljeno prije

Foto - Društvo Neretvana i Prijatelja Neretve Split 03

Foto: Društvo Neretvana i Prijatelja Neretve Split

U petak, 15. prosinca 2017., u prepunoj dvorani hotela Le Meridien Lav održana je treća Noć Neretvana u Splitu.

Uz mnoštvo neretvana iz Splita i doline Neretve, kao i njihovih prijatelja, večeri se odazvao i veliki broj uvaženih gostiju, između ostalih, župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban, dožupanica Dubrovačko-neretvanske županije Žaklina Marević, zamjenik gradonačelnika Grada Splita Nino Vela, gradonačelnik Opuzena Ivo Mihaljević, načelnica Općine Zažablje Maja Vrnoga, predsjednik gradskog vijeća Grada Metkovića Hrvoje Bebić, predsjednik općinskog vijeća Općine Kula Norinska Nikola Batinović, predsjednik udruge Dani Neretve u Zagrebu Antonio Volarević

Bila je ovo još jedna prava neretvanska fešta u kojoj se uživalo uz neretvanske delicije, liske i brudet koji je bio odličan zahvaljujući kuharima iz Zažablja te vino neretvanskih vinara (vinarija Terra madre i Rizman). U glazbenom dijelu, kao i svake godine do sada, nastupio je KUD Metković te grupa Vertigo i Branko Medak koji su atmosferu doveli do usijanja.

Zahvale također idu i našem Milojku Glasoviću koji se potrudio, kao i prošle dvije godine, te ispred same dvorane napravio neretvanski ugođaj.

Organizirana je bila i lutrija u kojoj su se mogle izvući mnogobrojne nagrade od kojih treba istaknuti glavnu nagradu lasersko skidanje dioptrije u klinici Svjetlost kojoj i ovoga puta zahvaljujemo kao i njezinom vlasniku prof.dr.sc. Nikici Gabriću.

Zahvaljujemo svim sponzorima i donatorima te svima onima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji ovog hvalevrijednog događaja.

Predsjednik Društva neretvana i prijatelja Neretve u Splitu

Toni Marević, prof.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije