Ostanimo u kontaktu
DIŠPET

DRUŠTVO NERETVANA I PRIJATELJA NERETVE U SPLITU

Održana treća Noć Neretvana

Objavljeno prije

Foto - Društvo Neretvana i Prijatelja Neretve Split 03

Foto: Društvo Neretvana i Prijatelja Neretve Split

U petak, 15. prosinca 2017., u prepunoj dvorani hotela Le Meridien Lav održana je treća Noć Neretvana u Splitu.

Uz mnoštvo neretvana iz Splita i doline Neretve, kao i njihovih prijatelja, večeri se odazvao i veliki broj uvaženih gostiju, između ostalih, župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban, dožupanica Dubrovačko-neretvanske županije Žaklina Marević, zamjenik gradonačelnika Grada Splita Nino Vela, gradonačelnik Opuzena Ivo Mihaljević, načelnica Općine Zažablje Maja Vrnoga, predsjednik gradskog vijeća Grada Metkovića Hrvoje Bebić, predsjednik općinskog vijeća Općine Kula Norinska Nikola Batinović, predsjednik udruge Dani Neretve u Zagrebu Antonio Volarević

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Bila je ovo još jedna prava neretvanska fešta u kojoj se uživalo uz neretvanske delicije, liske i brudet koji je bio odličan zahvaljujući kuharima iz Zažablja te vino neretvanskih vinara (vinarija Terra madre i Rizman). U glazbenom dijelu, kao i svake godine do sada, nastupio je KUD Metković te grupa Vertigo i Branko Medak koji su atmosferu doveli do usijanja.

Zahvale također idu i našem Milojku Glasoviću koji se potrudio, kao i prošle dvije godine, te ispred same dvorane napravio neretvanski ugođaj.

Organizirana je bila i lutrija u kojoj su se mogle izvući mnogobrojne nagrade od kojih treba istaknuti glavnu nagradu lasersko skidanje dioptrije u klinici Svjetlost kojoj i ovoga puta zahvaljujemo kao i njezinom vlasniku prof.dr.sc. Nikici Gabriću.

Zahvaljujemo svim sponzorima i donatorima te svima onima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji ovog hvalevrijednog događaja.

Predsjednik Društva neretvana i prijatelja Neretve u Splitu

Toni Marević, prof.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije