Ostanimo u kontaktu

ZAKLADA NERETVANSKO SRCE

Održana tradicionalna likovna kolonija posvećena pokojnom prof. Tomislavu Zubčiću Zupi

Objavljeno prije

Foto: Zaklada Neretvansko srce

Foto: Zaklada Neretvansko srce

U subotu 5. svibnja, 2018.god, održana je 8. humanitarna likovna kolonija Zaklade Neretvansko srce, posvećena preminulom profesoru Tomislavu Zubčiću Zupi.

Nakon što su se okupili u prostorijama Udruge, umjetnici su u pratnji članova Udruge Prijatelj posjetili grob pok. Zupe na kojemu su položili cvijeće i zapalili svijeće, a potom su se uputili u Pozlu goru, kod gosp. Jadranka Petrića, koji ih je srdačno pozvao  na svoje imanje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Zahvaljujemo svim sudionicima i volonterima Zaklade Neretvanskog srca, koji svake godine nesebično ulažu i pomažu rad Zaklade, i to ne samo kada je likovna kolonija već i tokom cijele godine. Sva prikupljena sredstva od prodaje doniranih slika, kao i uvijek će biti uložena u humanitarne svrhe, za najpotrebitije s područja doline Neretve. Sve slike možete pogledati u Udruzi Prijatelj  te pokloniti nekom dragome a pritom učiniti i dobro djelo, jer sutra i sami možemo biti jedni od onih kojima je pomoć potrebna, – Zaklada Neretvansko srce.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije