Ostanimo u kontaktu

ZAKLADA NERETVANSKO SRCE

Održana tradicionalna likovna kolonija posvećena pokojnom prof. Tomislavu Zubčiću Zupi

Objavljeno prije

Foto: Zaklada Neretvansko srce

Foto: Zaklada Neretvansko srce

U subotu 5. svibnja, 2018.god, održana je 8. humanitarna likovna kolonija Zaklade Neretvansko srce, posvećena preminulom profesoru Tomislavu Zubčiću Zupi.

Nakon što su se okupili u prostorijama Udruge, umjetnici su u pratnji članova Udruge Prijatelj posjetili grob pok. Zupe na kojemu su položili cvijeće i zapalili svijeće, a potom su se uputili u Pozlu goru, kod gosp. Jadranka Petrića, koji ih je srdačno pozvao  na svoje imanje.

– Zahvaljujemo svim sudionicima i volonterima Zaklade Neretvanskog srca, koji svake godine nesebično ulažu i pomažu rad Zaklade, i to ne samo kada je likovna kolonija već i tokom cijele godine. Sva prikupljena sredstva od prodaje doniranih slika, kao i uvijek će biti uložena u humanitarne svrhe, za najpotrebitije s područja doline Neretve. Sve slike možete pogledati u Udruzi Prijatelj  te pokloniti nekom dragome a pritom učiniti i dobro djelo, jer sutra i sami možemo biti jedni od onih kojima je pomoć potrebna, – Zaklada Neretvansko srce.

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati

Najčitanije