Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

UDRUGA DOBRA

Održana svečana dodjela diploma za 15 korisnica prekvalifikacije za zanimanje gerontodomaćice

Objavljeno prije

U organizaciji Udruge DOBRA zajedno s partnerskim organizacijama Centrom za socijalnu skrb Metković i gradom Metković, te suradnicima Domu za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković i Centrom za obrazovanje Narona u zgradi GKS-a u Metkoviću je održana svečana dodjela diploma za 15 korisnica prekvalifikacije za zanimanje gerontodomaćice.

Stručno osposobljavanje gerontodomaćicaje jedna od aktivnosti trogodišnjeg programa „Od obrazovanje do zapošljavanja br. 2“, te je ovo prva godina provedbe programa.

Svečanu dodjelu diplome je u ime Udruge DOBRA otvorila predsjednica udruge Simona Pavlović i Ivana Ketini. Diplome gerontodomaćicama je uručio ravnatelj Centra za obrazovanje NARONA Ante Mateljak.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Trogodišnji program „Od obrazovanja do zapošljavanja br. 2“ financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Župan Nikola Dobroslavić čestitao blagdan Hanuke

Objavljeno prije

Povodom blagdana Hanuke župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitku predsjednici Židovske općine u Dubrovniku Sabrini Horović. Čestitku prenosimo u cijelosti:

Poštovana gospođo Horović,
uime Dubrovačko-neretvanske županije i svoje osobno ime Vama i svim vjernicima židovske vjeroispovijesti od srca čestitam Hanuku, židovski blagdan Svjetlosti i Posvećenja. Svjetlost širi vedrinu i nadu, a nada poražava malodušnost, mržnju i zlo.
Želim da unatoč vremenu pandemije koronavirusa podijelite radost zajedništva u miru i solidarnosti sa svojim bližnjima, ali i sa svima potrebitim ljubavi i suosjećanja.

Hag Hanuka Sameah!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

S poštovanjem,

ŽUPAN
Nikola Dobroslavić

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije