Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

UDRUGA 'LEPTIRIĆI'

Održana Redovna skupština Udruge

Objavljeno prije

Foto: udrugaleptirici.hr

Foto: udrugaleptirici.hr

03.prosinca 2017. u Hotelu Narona u Metkoviću održana je Redovna skupština Udruge cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići.

Na početku, predsjednik udruge Marijo Jurković čestitao je Međunarodni dan osoba s invaliditetom svim osobama s invaliditetom i njihovim obiteljima, nakon čega je podnio Izvještaj o radu u ovoj godini, koje je jednoglasno usvojeno. Usvojen je financijki i operativni plan rada za 2018 godinu, te financijsko izvješće o radu za 2016 godinu.

Na kraju članovima su se prigodnim riječima obratio i gost Ivan Karamatić vijećnik s Nezavisne liste u gradskom vijeću Grada Ploča.

Udruga Leptirići

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije