Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

UDRUGA LAĐARA

Održana redovna skupština Udruge

Objavljeno prije

Foto: Maraton Ladja / Facebook

Foto: Maraton Ladja / Facebook

U Metkoviću je 30. 1. održana redovna godišnja izvještajna skupština Udruge lađara Neretve na kojoj je predsjednik Dalibor Obradović upoznao nazočne članove o aktivnostima udruge u protekloj godini te financijskim izvješćem.

Iznio je ideju na razmišljanje kako pomoći malim udrugama kako bi se maraton lađa popularizirao. Neke od ideja su da se nagrade ekipe koje imaju svoje juniore u iznosu kotizacije kao i povratničke ekipe, da se broj nagrada produži do 10. mjesta na maratonu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Zbog kratkog roka izbora pjevača za nastup na maratonu lađa (zauzetosti istih) prijedlog je da udruga u iznosu kojim je do sada pomagala pobjednika za organizaciju Noći prvaka, pronađe adekvatnog pjevača ili glazbeni sastav u narednom periodu čime bi rasteretili prvake u tom dijelu. 

Pozivaju se sve udruge/ekipe da dostave svoje prijedlog u pisanom obliku (kao i prijedlog Pravilnika) do iduće skupštine, tj. do 2. ožujka kada bi uprava objedinila sve pristigle prijedloge i iznila na skupštini koja će se održati 3. ožujka u 19 sati, na usvajanje.

GALA HOME 740px

Udruga lađara Neretve

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
DNŽ Dodatno 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije