Ostanimo u kontaktu

DVD METKOVIĆ

Održana redovna Izvještajna skupština

Objavljeno prije

Jučer je u prostorijama DVD-a Metković održana redovna Izvještajna skupština.

Na skupštini je usvojeno financijsko izvješće za 2018., izvještaj o radu DVD-a za 2018. te je usvojen financijski plan i program rada društva za 2020.

Zbog privatnih obaveza tajnik Ivan Kilić podnio je ostavku, a na njegovo mjesto izabran je Josip Obradović.

Članovima je potom predstavljena himna DVD-a Metković, koju je napisao i uglazbio Branko Bebić, kojemu je predsjednik uručio zahvalnicu. Predstavljena je druga faza radova na učionici koju su uredili sami članovi.

Skupštini društva obratio se gradonačelnik i predsjednik vatrogasne zajednice grada Metkovića Dalibor Milan koji je zadovoljan radom društva najavio kako će grad i dalje skrbiti i financirati DVD.

Također se obratio i zapovjednik vatrogasne zajednice grada metkovića i zapovjednik JVO metković s nekoliko prigodnih riječi poslije čega je upriličen prigodan domjenak povodom božićnih blagdana.

DRUŠTVENI DOM MLINIŠTE

NAJAVA Javno izlaganje Prijedloga Uredbe o proglašavanju posebnih rezervata ‘Modro oko i jezero Desne’, ‘Ušće Neretve’ i ‘Kuti’

Objavljeno prije

Javno izlaganje Prijedloga Uredbe o proglašavanju posebnih rezervata „Modro oko i jezero Desne“, „Ušće Neretve“ i „Kuti“ održat će se 10. lipnja 2020. godine od 12 do 13 sati u Društvenom domu „Mlinište“, Mlinište 24, Mlinište.

Na lokaciji javnog uvida bit će izložen Prijedlog Uredbe o proglašavanju posebnih rezervata „Modro oko i jezero Desne“, „Ušće Neretve“ i „Kuti“, Stručna podloga i kartografski prikaz granice te knjiga primjedbi u koju zainteresirana javnost može upisati svoje prijedloge, mišljenja i primjedbe.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije