Ostanimo u kontaktu

DVD METKOVIĆ

Održana redovna Izvještajna skupština

Objavljeno prije

Jučer je u prostorijama DVD-a Metković održana redovna Izvještajna skupština.

Na skupštini je usvojeno financijsko izvješće za 2018., izvještaj o radu DVD-a za 2018. te je usvojen financijski plan i program rada društva za 2020.

Zbog privatnih obaveza tajnik Ivan Kilić podnio je ostavku, a na njegovo mjesto izabran je Josip Obradović.

Članovima je potom predstavljena himna DVD-a Metković, koju je napisao i uglazbio Branko Bebić, kojemu je predsjednik uručio zahvalnicu. Predstavljena je druga faza radova na učionici koju su uredili sami članovi.

Skupštini društva obratio se gradonačelnik i predsjednik vatrogasne zajednice grada Metkovića Dalibor Milan koji je zadovoljan radom društva najavio kako će grad i dalje skrbiti i financirati DVD.

Također se obratio i zapovjednik vatrogasne zajednice grada metkovića i zapovjednik JVO metković s nekoliko prigodnih riječi poslije čega je upriličen prigodan domjenak povodom božićnih blagdana.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

U posljednja 24 sata zabilježena su tri nova slučaja zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježena su tri nova slučaja zaraze koronavirusom. Riječ je o dvije ženske osobe iz Dubrovnika (za jednu utvrđena ep. veza) i jednoj ženskoj osobi iz Konavala (utvrđena ep. veza).

Izliječeno je 16 osoba: 13 iz Dubrovnika, dvije iz Metkovića te jedna iz Stona.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 19 osoba pozitivnih na koronavirus. U posljednja 24 sata obrađeno je 149 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 18 244 uzorka.

U samoizolaciji je 812 osoba, a u posljednja 24 sata nije zabilježeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 89 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije