Ostanimo u kontaktu

DVD METKOVIĆ

Održana redovna Izvještajna skupština

Objavljeno prije

Jučer je u prostorijama DVD-a Metković održana redovna Izvještajna skupština.

Na skupštini je usvojeno financijsko izvješće za 2018., izvještaj o radu DVD-a za 2018. te je usvojen financijski plan i program rada društva za 2020.

Zbog privatnih obaveza tajnik Ivan Kilić podnio je ostavku, a na njegovo mjesto izabran je Josip Obradović.

Članovima je potom predstavljena himna DVD-a Metković, koju je napisao i uglazbio Branko Bebić, kojemu je predsjednik uručio zahvalnicu. Predstavljena je druga faza radova na učionici koju su uredili sami članovi.

Skupštini društva obratio se gradonačelnik i predsjednik vatrogasne zajednice grada Metkovića Dalibor Milan koji je zadovoljan radom društva najavio kako će grad i dalje skrbiti i financirati DVD.

Također se obratio i zapovjednik vatrogasne zajednice grada metkovića i zapovjednik JVO metković s nekoliko prigodnih riječi poslije čega je upriličen prigodan domjenak povodom božićnih blagdana.

4. KOLO ZIMSKOG DELTA PUB KVIZA

Uvjerljiva pobjeda ekipe ‘IVO JE ODLEŽAO SVOJE’

Objavljeno prije

U konkurenciji 12 kvizaških ekipa, na četvrtom zimskom kvizaškom druženju u opuzenskom Motel Delta, pobjedu su uvjerljivo ostvarili članovi ekipe IVO JE ODLEŽAO SVOJE, sa 103,5 upisana boda, te su dobili turu pića od Motela Delta i poklon bonove za Amadeus II d.o.o. Ploče.

Ljubuška ekipa JEDVA HELTER, druga je prošla kroz cilj sa 86 bodova, a vrijedi spomenuti odlično poznavanje glazbe, jer su u trećem krugu imali čak 16 od 20 točnih glazbenih izvođača. Ova ekipa je uz turu pića od Motela Delta dobila i jumbo pizzu od Fast Food Ljiljana.

Uvijek odlična ekipa FALI V, zauzela je treće mjesto sa samo tri boda manje, a za nagradu su dobili poklon paket sladoleda CARMEL ICE.

U kategoriji LAKILUZER, tura pića za šesto mjesto otišla je ekipi BLUDILO BRALE.

TABLICA ZIMSKOG DELTA PUB KVIZA

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije