Ostanimo u kontaktu

PROJEKT 'UČIMO GOSPODARITI OTPADOM'

Održana proslava Dana planeta Zemlje u Dječjem vrtiću Metković

Objavljeno prije

U sklopu provedbe projekta ‘Učimo gospodariti otpadom!’ održana je proslava Dana planeta Zemlje u Dječjem vrtiću Metković.

Proslava je prvotno bila planirana u Gradskom parku Metković, no zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta proslava je premještena u dvoranu središnjeg dječjeg vrtića.

Voditeljica projekta Lara Šiljeg i predstavnik Čistoće Metković d.o.o. Nikola Veraja djeci su predstavili na koji način odvojeno prikupljati otpad u male spremnike koje je napravila Udruga osoba s invaliditetom Prijatelj Metković, te podijelili didaktičke igračke, bojanke i promižbeni materijal.

BLIŽI SE OTVORENJE

Već danas rezervirajte svoj termin u Svadbenom salonu hotela President Čapljina

Objavljeno prije

Svadbeni salon hotela President Čapljina bliži se otvorenju, a Vi svoj termin za svečanu večeru, jedan od najljepših dana u životu možete rezervirati još danas, jer s Vama smo već od 1. svibnja!

Radovi se bliže kraju, vrijedno radimo na svakom detalju kako bismo Vam za manje od tri mjeseca u punom sjaju predstavili ekskluzivni i najmoderniji svadbeni salon hotela President. Prelijepi ambijent, vrhunska oprema, ljubazno osoblje, bogat izbor hrane i pića osigurat će da se dan Vašeg vjenčanja dugo pamti.

Planirajte skup svatova u našem restoranu, smjestite vaše goste u luksuzno opremljene sobe i apartmane, jer smo za Vas organizirali sve na jednom mjestu.

Obratite nam se s punim povjerenjem, na dolje navedene kontakte, ili nas posjetite na društvenim mrežama Facebook ili Instagram profil Hotel President Čapljina.

Kontakti

mob: +387 63 047 047
mob: + 387 63 399 299
mail: info@hotel-president.ba

Hotel President Čapljina

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije