Ostanimo u kontaktu

BICIKLISTIČKI KLUB RELAKS

Održana peta Primavera – biciklijada za žene

Objavljeno prije

U organizaciji Biciklističkog kluba Relaks, te uz potporu Grada Metkovića i Turističke zajednice Grada Metkovića u nedjelju je održana Primavera – biciklijada za žene.

Ovogodišnja Primavera startala je ispred Hotela Narenta u 10 sati, a potom su sudionice biciklirale kroz grad Metković do Momića i restorana Lopoč. Potom su krenuli na putovanje neretvanskom lađom do gusarskog otoka na rječici Norin u aranžmanu Restorana Lopoč.

Nakon druženja i ručka dodijeljene su zahvale te je uslijedila dodjela nagrade. Program je trajao do 17 sati, donosimo nekoliko fotografija.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

Sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom u županiji, dvije ženske osobe iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je sedam slučajeva zaraze COVID-19 infekcijom. Riječ je o jednoj muškoj i dvije ženske osobe osobe iz Dubrovnika (za dvije osobe utvrđena epidemiološka veza), dvije ženske osobe iz Metkovića, jednoj muškoj osobi iz Konavala te jednoj ženskoj osobi iz Župe dubrovačke. S obzirom na nove upute HZJZ o skraćivanju samoizolacije u pojedinim slučajevima, danas je povećan broj izliječenih osoba, njih 32. Riječ je o 14 osoba iz Dubrovnika, pet iz Ploča, četiri iz Metkovića, tri iz Župe dubrovačke, dvije iz Konavala, dvije iz Vela Luke, jedna iz Korčule te jedna osoba koja nema prebivalište na području naše županije.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 20 osoba pozitivnih na koronavirus, od čega su na respiratoru tri osobe. Od početka pandemije analizirano je 13 186 uzorka.

U samoizolaciji se nalazi 435 osoba, a u posljednja 24 sata nije utvrđen nijedan slučaj kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 80 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije