Ostanimo u kontaktu

BICIKLISTIČKI KLUB RELAKS

Održana peta Primavera – biciklijada za žene

Objavljeno prije

U organizaciji Biciklističkog kluba Relaks, te uz potporu Grada Metkovića i Turističke zajednice Grada Metkovića u nedjelju je održana Primavera – biciklijada za žene.

Ovogodišnja Primavera startala je ispred Hotela Narenta u 10 sati, a potom su sudionice biciklirale kroz grad Metković do Momića i restorana Lopoč. Potom su krenuli na putovanje neretvanskom lađom do gusarskog otoka na rječici Norin u aranžmanu Restorana Lopoč.

Nakon druženja i ručka dodijeljene su zahvale te je uslijedila dodjela nagrade. Program je trajao do 17 sati, donosimo nekoliko fotografija.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

58 novih slučaja zaraze koronavirusom, devet osoba iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 58 novih slučaja zaraze koronavirusom.

Radi se o 28 osoba muškog spola i 30 osoba ženskog spola: 32 iz Dubrovnika, deset iz Ploča, devet iz Metkovića, tri iz Župe dubrovačke, dvije iz Stona te jednoj iz Konavala i Korčule.

Preminula je jedna muška osoba iz Dubrovnika (rođ. 1952.g.).

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Izliječeno je 38 osoba: 18 iz Ploča, 13 iz Dubrovnika, četiri iz Župe dubrovačke, jedna iz Lumbarde, Metkovića i Orebića.

U posljednja 24 sata obrađeno je 636 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 146 597 uzoraka.
U OB Dubrovnik hospitalizirane su 23 osobe pozitivne na koronavirus, a pet pacijenata zahtijeva intenzivnu skrb i nalaze se na respiratoru.

U samoizolaciji je 770 osoba, a u posljednja 24 sata nije utvrđen slučaj kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđena su ukupno 963 slučaja kršenja samoizolacije.
Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije