Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

FOTOGALERIJA

Održana peta Noć Neretvana u Splitu

Objavljeno prije

U punoj dvorani hotela Le Meridien Lav održana je peta Noć Neretvana i njihovih prijatelja. Tradicionalna zabava Neretvana sa splitskom adresom i ove godine opravdala je očekivanja.

Za dekoraciju i uređenje predvorja dvorane zaslužni su naš vrijedni Milojko Glasović i ravnateljica Srednje poljoprivredne i tehničke škole Opuzen Ivana Filipović sa svojim dragim kolegicama.

U glazbenom dijelu nastupali su grupa Narona iz Metkovića i ženska klapa Arija iz Opuzena.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Za odličan neretvanski brudet zaslužna je ekipa iz Zažablja dok su nam uživanje u dobrim kapljicama omogućili Vinarstvo Prović i Vinarija Volarević. Cjelokupni program na besprijekoran način vodila je Edita Lučić Jelić.

Na samom početku prigodnim riječima obratio se predsjednik Društva Neretvana i prijatelja Neretve u Splitu dr. Mihajlo Lojpur koji je pozdravio sve prisutne te im zaželio dobru zabavu i ugodnu večer.

Od uvaženih gostiju možemo navesti Ministricu poljoprivrede Mariju Vučković, zamjenicu dubrovačko-neretvanskog župana Žaklinu Marević, zamjenika splitsko-dalmatinskog župana Antu Šošića, načelnicu Općine Zažablje Maju Vrnogu, predstavnika Grada Metkovića Ivicu Popovića, utemeljitelja Maratona lađa Milojka Glasovića, predsjednika Udruge lađara Neretve Dalibora Obradovića, dopredsjednice Instituta za promicanje i razvoj doline Neretve Monike Prović, zapovjednika Obalne straže RH Milana Blaževića, povjerenika Ureda za pastoral mladih SMN don Mihaela Provića, predsjednika Hrvatske udruge poduzetnik i obrtnika Hrvoja Marušića, predsjednika Crvenog križa Splitsko-dalmatinske županije dr. Vidu Popovića te ostale mnogobrojne uvažene goste.

Moramo naglasiti da je kao svake i ove godine bila organizirana lutrija s ukupnim nagradnim fondom većim od 50 tisuća kuna, a glavna nagrada zahvaljujući Klinici Svjetlost bila je lasersko uklanjanje dioptrije.

Iako su bili spriječeni nazočiti čestitke i ugodno druženje poželili su Splitsko-makarski nadbiskup mons. Marin Barišić koji je ujedno član našeg Društva te naš dragi prijatelj i priznati ugostitelj Pavo Jerković.

KOTIGA BIO 'BRŽI' DO 122.500,00 kn

Metkovka Kristina Mordžin sudjelovala na kvizu ‘Potjera’

Objavljeno prije

Metkovka Kristina Mordžin sudjelovala je na popularnom kvizu ‘Potjera’ koji se u četvrtak emitirala na HRT-u.

Kristina je pokazala odlično znanje u individualnom dvoboju s lovcem Deanom Kotigom te se plasirala u završnu potjeru, u kojoj njezina ekipa, nažalost, nije uspjela osvojiti iznos od 122.500,00 kn.

Inače, Kristina ima 24 godine i studentica je ekonomije na Sveučilištu u Splitu. U slobodno vrijeme bavi se planinarenjem te rukometom, a i redovna je sudionica lokalnih pub kvizova.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitamo joj na pokazanome znanju te joj želimo što skoriji povratak na ‘Potjeru’.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije