Ostanimo u kontaktu

DJEČJA BICIKLISTIČKA UTRKA

Održana još jedna XCM Žabica 2017. /FOTO/

Objavljeno prije

Žabica 2017.

Na pomoćnom igralištu NK Neretve danas je održana već treća biciklistička utrka za djecu Žabica  na kojoj je sudjelovalo oko 60 djece.

Natjecatelji su bili podjeljeni u tri dobne skupine te su se natjecali u četiri kategorije. Tako je u kategoriji Malih (od 3 do 6 godina) u utrci s pomoćnim točkićima najbrža je bila Erika Malezija.  Iza nje je na cilj stigao Ivan Petković, a zatim Luka Žderić. U ovoj kategoriji natjecala se i najmlađa natjecateljica Ana B. Mali su se natjecali i u kategoriji bez točkića te je Iva Dominiković u njoj bila najbrža, dok je Ivano Šetka stigao drugi, a Luka Čelić treći.

Djeca u dobi od 7 do 10 godina natjecala su se u kategoriji Srednjih u kojoj je najbrža bila Vanesa Bebić. Do cilja je drugi stigao Branko Dominiković, a za njim Luka Kuran.

U kategoriji Velikih natjecatelja, od 11 do 14 godina, najbrži je bio Karlo Grmoja, druga je bila Lukrecija Krstičević, a Ana Taslak treća.

Događaj je organizirao Biciklistički klub Relaks u suradnji s  Biciklističkim klubom MetkovićTurističkom zajednicom Grada MetkovićaGradom Metkovićem i Sportskom udrugom Neretva Run.

Sve je bilo puno smijeha i zabave, uz poneku suzu, jedan sudar i padanje lanca u nezgodnom trenutku, a kako je sve izgledalo pogledajte u našoj fotogaleriji.

Nastavi čitati

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije