Ostanimo u kontaktu

SPORTSKA ULICA

Održana još jedna Metkovska cipolijada

Objavljeno prije

Foto: Iva Svaguša

U organizaciji Turističke zajednice Grada Metkovića održana je još jedna tradicionalna Metkovska cipolijada.

Posjetitelji su mogli uživati u cipolima s gradela, a kao i svake godine za ugodnu atmosferu pobrinuo se glazbeni sastav “Versi” i klapa sv. Nikola. Obzirom na epidemiološku situaciju i povećani rizik od zaraze virusom  COVID-19, te nužne epidemiološke mjere, broj posjetitelja bio je nešto manji.

Kako doznajemo, ove godine izostalo je natjecanje u lovljenju cipola, ali za slasnu gastronomsku ponudu pobrinili su se ponajbolji ugostitelji našeg grada.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Događaj je sufinanciran sredstvima Europskog fonda za pomorstvo

i ribarstvo, a dio atmosfere donosimo u galeriji.

CENTAR ZA KARIJERE MLADIH

Savjetnica župana Žaklina Marević na otvorenju EXPO smotre visokoobrazovnih institucija

Objavljeno prije

Savjetnica župana Žaklina Marević nazočila je u ponedjeljak u Dubrovniku EXPO smotri visokoobrazovnih institucija u sklopu koje će srednjoškolci iz Dubrovačko- neretvanske županije kao i njihovi vršnjaci iz Splitsko – dalmatinske županije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine dobiti priliku upoznati se s brojnim visokoobrazovnim institucijama, tvrtkama i drugim sudionicima, a sve kako bi se što bolje pripremili za tržište rada.

Savjetnica Marević ovom je prilikom istaknula kako je raduje što su, uz dubrovačke, na događaj stigli i učenici iz drugih županija, ali i zemalja.

”Ova suradnja znači puno svima nama, posebno mladima za razvijanje što bolje i kvalitetnije budućnosti”, napomenula je ona.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Više od 1500 maturanata kroz dva dana imat će priliku upoznati se s programima Visokog učilišta Algebra, RIT Croatia, Zagrebačke škole ekonomije i managementa, Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Dubrovniku, University Collegea Aspira, Sveučilišta VERN’, Hrvatskog katoličkog sveučilište, Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Prirodoslovno – matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagreb, Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu i Učilišta Profokus.

Srednjoškolcima će se u formi izlagača i panelista predstaviti i Predstavništvo Europske komisije u RH, a naglasak će staviti na Konferenciju o budućnosti Europe i programe za mlade.

Smotra se održava u organizaciji Centra za karijere mladih Dubrovnik.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije