Ostanimo u kontaktu

METKOVIĆ

Održana javna tribina „Droga-alkohol, te njihov utjecaj na društvo u cjelini“

Objavljeno prije

predavanje-droga-alkohol-metkovic-2

Nakon Dubrovnika, javna tribina „Droga-alkohol, te njihov utjecaj na društvo u cjelini“ održana je jučer u prepunoj dvorani GKS-a u Metkoviću. Tribinu je organizirala Služba policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, čiji je cilj bio preventivno djelovati na mlade te ih upoznati sa svim opasnostima koje izaziva zlouporaba opojnih sredstava.

O preventivnim i represivnim aktivnostima koje Policijska uprava dubrovačko-neretvanska poduzima kada je u pitanju zlouporaba droge i alkohola kao i sa problemima do kojih dolazi zbog konzumacije opijata govorili su policijski službenici Službe policije Denis Pavela i Antonijo Crnčević.

Kao posebni gosti tribine, srednjoškolcima su se obratili Katarina i Zoran Kujundžić, bračni par bivših ovisnika, koji su svjedočili o vlastitom iskustvu s teškim drogama. U svojoj priči dotakli su se grubih detalja višegodišnje ovisnosti koju su pobijedili zahvaljujući odlasku u komunu.  Na kraju izlaganja pozvali su mlade da izaberu život bez droge jer je droga jedna velika prevara, – stoji u priopćenju PU Dubrovačko-neretvanske.

predavanje-droga-alkohol-metkovic-1

Najčitanije