Ostanimo u kontaktu

CIJELI METKOVIĆ U MISLIMA S MARIJOM

Održana humanitarna utrka za Marija Skočibušića, sudjelovalo preko 700 trkača

Objavljeno prije

dsc_4983

Danas je cijeli Metković bio u mislima i suosjećao se s našim teško oboljelim sugrađaninom Marijom Skočibušićem. Na središnjem gradskom Trgu, s početkom u 17:30 sati počeo je humanitarni događaj, kojeg je za Marija organizirala SU Neretva run.

I sada dolazimo do onog hvalevrijednog podatka. U ovom događaju za našega Marija je prikupljeno 30.522,00 kune.

BRAVO ZA SU ‘NERETVA RUN’, BRAVO ZA SVE UDRUGE I GRAĐANE KOJI SU NESEBIČNO IZDVOJILI ZA POMOĆ NAŠEMU TEŠKO BOLESNOM SUGRAĐANINU!!!

Prvo su biciklisti BK Metković i BK Relaks odvozili Humanitarni đir, nakon čega je počela masovna utrka ulicama Metkovića. Trčalo se ulicom Ante Starčevića, potom ulicom Vladimira Nazora, te ulicom Paške Baburice na izlaz u Dubrovačku ulicu, gdje se onda išlo desno kroz ulicu Oca Ante Gabriće, zatim pokraj Glazbarskog doma, te CB ‘Maka’ i onda desno u cilj, odnosno nazad na trg Kralja Tomislava.

Medaljama su nagrađena prva tri natjecatelja. U muškoj konkurenciji su to bili Ivan Zec, koji je ušao prvi u cilj, te Luka Vuletić pa za njim Luka Glaviškić. Medalje im je uruči dopredsjednik SU Neretva run Maka Veraja. U ženskoj konkurenciji najbrža je bila Antonija Cvitković, druga u cilj je ušla Petra Obšivač, a treća Biljana Taslak. Nagrade im je uručila predsjednica Nadzornog odbora SU Neretva run, Simona Pavlović.

Pored trkača i biciklista humanitarni doprinos su dali i pojedini kreativci doline Neretve koji su prodajom svojih rukotvorina prikupljali sredstva za Marija. Također, sredstva za Marija je prikupljala i Udrugu oboljelih od malignih bolesti ‘Život’, dok su članovi brojnih gradskih udruga i kolektiva svoj doprinos dali kroz kotizacije i sudjelovanjem u samoj utrci.

Događaj još uvijek traje, u tijeku je koncert neretvanskih bendova, a kako je sve to skupa danas izgledalo pogledajte u foto-galeriji koju smo za vas snimili…

Marijo Skočibušić iz Metkovića već duže vrijeme bori se sa tumorom, svaki dan za njega je velika borba, kao i za njegovu ženu Anu koja se bori na sve načine kako bi mu se omogućio lijek, lijek koji daje rezultate. Ovom gestom su Metkovci, a i svi Neretvani još jednom pokazali da imaju veliko srce kada je to potrebno, kada su u pitanju sugrađanina kojima je njihova pomoć prijeko potrebna. Bravo za Sportsku udrugu ‘Neretva run’, bravo za sve Metkovce i Neretvane!

A svi oni koji žele individualno pomoći obitelji Skočibušić, mogu to učiniti putem žiro računa: PBZ – Mario Skočibušić, IBAN: HR 4723400093206045808

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije