Ostanimo u kontaktu

NOĆ SPLITSKIH NERETVANA

Održana četvrta Noć Neretvana i njihovih prijatelja

Objavljeno prije

IMG_7013

U punoj dvorani hotela Le Meridien Lav održana je još jedna Noć Neretvana i njihovih prijatelja. Tradicionalna zabava neretvana sa splitskom adresom i ove godine opravdala je očekivanja.

Zahvale idu svima koji su na bilo koji način doprinjeli odličnoj organizaciji i atmosferi.

Za dekoraciju i uređenje predvorja dvorane kao i svake godine zaslužan je naš vrijedni i dobri Milojko Glasović.

U glazbenom dijelu nastupali su Branko Medak i grupa Vertigo te klapa Stina iz Ploča. Za odličan neretvanski brudet zaslužna je ekipa iz Vidonja dok su neretvansku nošnju prezentirale djevojke iz KUD-a Župa Bagalović Krvavac. Uživanje u dobrim kapljicama omogućili su nam Vinarija Volarević i Vinarstvo ProvićCjelokupni program na besprijekoran način vodila je Edita Lučić Jelić.

Na samom početku prigodnim riječima obratio se predsjednik Društva Neretvana i prijatelja Neretve u Splitu dr. Mihajlo Lojpur koji je pozdravio sve prisutne, svima zaželio dobru zabavu i ugodnu večer.

Od uvaženih gostiju možemo navesti Nina Velu, zamjenika gradonačelnika Splita, Žaklinu Marević, zamjenicu dubrovačko-neretvanskog župana, Dalibora Milana, gradonačelnika Metkovića, Maju Vrnogu, načelnicu Općine Zažablje, Alijanu Vukšić, direktoricu Turističke zajednice Grada Splita, Mišu Glavinića, regionalnog direktora Croatia Osiguranja za Dalmaciju, Tihomira Bečka, zamjenika gradonačelnika Solina, Milojka Glasovića, utemeljitelja Maratona lađa, Pavu Jerkovića, prvog predsjednika Udruge lađara Neretve, Hrvoja Marušića, predsjednika Hrvatske udruge poduzetnika i obrtnika, don Mihaela Prović, povjerenik Ureda za pastoral mladih SMN.

Iako su bili spriječeni nazočiti čestitke i ugodno druženje poželili su Splitsko-makarski nadbiskup mons. Marin Barišić koji je ujedno član našeg Društva te Splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama3 300×250

Najčitanije