Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

NOĆ SPLITSKIH NERETVANA

Održana četvrta Noć Neretvana i njihovih prijatelja

Objavljeno prije

IMG_7013

U punoj dvorani hotela Le Meridien Lav održana je još jedna Noć Neretvana i njihovih prijatelja. Tradicionalna zabava neretvana sa splitskom adresom i ove godine opravdala je očekivanja.

Zahvale idu svima koji su na bilo koji način doprinjeli odličnoj organizaciji i atmosferi.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Za dekoraciju i uređenje predvorja dvorane kao i svake godine zaslužan je naš vrijedni i dobri Milojko Glasović.

U glazbenom dijelu nastupali su Branko Medak i grupa Vertigo te klapa Stina iz Ploča. Za odličan neretvanski brudet zaslužna je ekipa iz Vidonja dok su neretvansku nošnju prezentirale djevojke iz KUD-a Župa Bagalović Krvavac. Uživanje u dobrim kapljicama omogućili su nam Vinarija Volarević i Vinarstvo ProvićCjelokupni program na besprijekoran način vodila je Edita Lučić Jelić.

Na samom početku prigodnim riječima obratio se predsjednik Društva Neretvana i prijatelja Neretve u Splitu dr. Mihajlo Lojpur koji je pozdravio sve prisutne, svima zaželio dobru zabavu i ugodnu večer.

Od uvaženih gostiju možemo navesti Nina Velu, zamjenika gradonačelnika Splita, Žaklinu Marević, zamjenicu dubrovačko-neretvanskog župana, Dalibora Milana, gradonačelnika Metkovića, Maju Vrnogu, načelnicu Općine Zažablje, Alijanu Vukšić, direktoricu Turističke zajednice Grada Splita, Mišu Glavinića, regionalnog direktora Croatia Osiguranja za Dalmaciju, Tihomira Bečka, zamjenika gradonačelnika Solina, Milojka Glasovića, utemeljitelja Maratona lađa, Pavu Jerkovića, prvog predsjednika Udruge lađara Neretve, Hrvoja Marušića, predsjednika Hrvatske udruge poduzetnika i obrtnika, don Mihaela Prović, povjerenik Ureda za pastoral mladih SMN.

Iako su bili spriječeni nazočiti čestitke i ugodno druženje poželili su Splitsko-makarski nadbiskup mons. Marin Barišić koji je ujedno član našeg Društva te Splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije