Ostanimo u kontaktu

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO

Održana besplatna radionica ‘Izvori financiranja (sufinanciranja)’

Objavljeno prije

Radionica Izvori financiranja

Centar za poduzetništvo d.o.o. Dubrovačko-neretvanske županije održao je jučer u Metkoviću besplatnu radionicu „Izvori financiranja (sufinanciranja)“.

Radionicom su se pružile informacije o pokretanju vlastitog poslovanja te aktualnim natječajima kao što su „Konkurentnost turističkog gospodarstva”, podmjere iz Programa ruralnog razvoja, itd. Osim toga, poduzetnici su bili informirani i o kreditnim linijama s povoljnijim kamatnim stopama kao što su kreditne linije „Razvoj” i „Ruralni razvoj” Dubrovačko-neretvanske županije te razne kreditne linije Hrvatske banke za obnovu i razvoj.

Osim informacija o izvorima financiranja i kreditiranja, poduzetnici i oni koji to žele postati su dobili informacije vezane za poduzetništvo kao npr. osnivanje pravnog subjekta (obrta, trg. društva, zadruge i sl.), izradu poslovnih planova i investicijskih projekata.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije