Ostanimo u kontaktu

FORUM ŽENA SDP-a METKOVIĆ

Održana akcija “Omiljeni cvijet Ane Rukavine“

Objavljeno prije

Omiljeni cvijet Ane Rukavine

U Metkoviću u organizaciji Foruma žena SDP-a Metković održana je akcija “Omiljeni cvijet Ane Rukavine”. Prodajom tulipana Forum žena je sudjelovao u humanitarnoj akciji koju već nekoliko godina organizira Forum žena SDP-a Hrvatske te tako dao obol ovoj hvale vrijednoj akciji. Sredstva skupljena od prodaje tulipana biti uplaćena u “Zakladu Ane Rukavine”.

Osim prodaje tulipana dijeljenji su info letci u kojima se mogu dobiti podobrnije informacije o radu zaklade kao i prednostima lječenja matičnim stanicama. U ime Foruma žena SDP-a Metković predsjednica Zrinka Šušnjar se želi zahvaliti svima koji su sudjelovali u pripremi i provedbi akcije, medijima koji su popratili akciju, a najveća hvala ide našim divnim sugrađanima koji su se odazvali akciji odvojili vrijeme i malo novca pa su svi tulipana prodani za sat vremena. Kao i uvijek naše Metkovke i Metkovci su pokazali veliko srce i odazvali se ovoj akciji i učini nas sve ponosnim kao i mnogo puta do sad.

Ovim putem Forum žena želi svima sretan Uskrs sa željom da nadolazeće praznike provedete u zadovoljstu sa svojim najbližim.

Omiljeni cvijet Ane Rukavine

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije