Ostanimo u kontaktu

DUBROVNIK

Održana 10. Glavna sjednica Partnerskog vijeća za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala Dubrovačko-neretvanske županije

Objavljeno prije

Deseta Glavna sjednica Partnerskog vijeća za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala Dubrovačko neretvanske županije (PVTR) održana je u hotelu Adria u Dubrovniku, a vodila ju je predsjednica PVTR-a Žaklina Marević, zamjenica župana Dubrovačko-neretvanske županije.

Sjednica je otvorena prezentacijom Hrvatskog zavoda za zapošljavanje o stanju aktivnosti na tržištu rada Dubrovačko-neretvanske županije tijekom 2019. godine. Nakon toga predstavljeni su projekti iz područja Europskog socijalnog fonda (ESF) u Dubrovačko-neretvanskoj županiji među kojima su posebno istaknuti “Razvoj i promocija partnerskog vijeća za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala Dubrovačko-neretvanske županije – OPERA II”, pet projekata iz Programa za zapošljavanje žena- ZAŽELI s područja županije, projekt “Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja dječjeg vrtića općine Župa Dubrovačka”, dva projekta Udruge Deša, projekt tvrtke Katus d.o.o. i udruge Novi otok i LAG-a 5, te projekt “Uspostava regionalnog centra kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu Dubrovnik”.

Na sjednici su sudjelovali predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije, Regionalne agencije DUNEA, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Grada Dubrovnika, Sveučilišta u Dubrovniku, Dubrovačke razvojne agencijae DURA, Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske gospodarske komore, strukovnih škola sa područja županije, dječijeg vrtića, kao I poslodavaci te organizacije civilnog društva.

Partnersko vijeće za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala Dubrovačko-neretvanske županije osnovano je 2011. godine, trenutno broji 27 članova iz javnog, gospodarskog, obrazovnog i civilnog sektora s područja Dubrovačko-neretvanske županije.

Kroz rad PVTR-a osigurava se jačanje lokalnih kapaciteta i sudjelovanje dionika u procesu planiranja i provedbe politike razvoja ljudskih potencijala. Među glavnim zadacima PVTR-a su utvrđivanje problema, ideja, rastućih klastera, i svih drugih pitanja koja se tiču politike zapošljavanja., kao I angažiranje svih dostupnih resursa u korist integrirane strategije prihvaćene od strane svih, a temeljene na stvarnim potrebama županije.

TOUCH AND TASTE THE NATURE!

Pred nama je tjedan pun zabave u Žoga Beach Baru

Objavljeno prije

Hedonistički raj na rijeci Trebižat Žoga Beach Bar nastavlja s odličnim zabavama i u tjednu pred nama.

Već od sutra, ponedjeljka 10. kolovoza, pa sve do nedjelje, 16. kolovoza, jedan za drugim redat će se zanimljivi događaji. Pa je tako početak tjedna, ponedjeljak rezerviran je za koncert SNAP OUT banda. U srijedu, 12. kolovoza, slijedi koncert ADRIA banda. Četvrtak, 13. kolovoza je rezerviran je za večer Stand up komedije na kojoj će okupljene do suza nasmijati stand up komičar Darko Marinković. Potom u petak, 14. kolovoza slijedi vrhunska funky zabava uz svima nama poznatog Sršena i NoA band, dok je u nedjelju, 16. kolovoza planiran veliki Cocktail Party!

Program u kojem zaista svatko može pronaći nešto za sebe, stoga dođite u Žoga Beach Bar i uživajte u svakoj sekundi provedenoj na ovom mjestu! Touch and taste the nature!

Ulaz na sve evente je slobodan, stoga na vrijeme rezervirajte svoje mjesto u prekrasnim i jedinstvenim loungevima na brojeve mobitela +387 63 409 250 / 063 531 431, ili putem Facebook stranice ‘Žoga Beach Bar’ i Instagram profila ‘Žoga Beach Bar’.

Za one koji ne znaju kako doći do ove oaze na Trebižatu, to mogu saznati jednim klikom na Google maps koji će vas odvesti najbližom rutom. Vidimo se!

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije