Ostanimo u kontaktu

PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA

Održan treći partnerski sastanak u sklopu projekta ‘Zaželi i ostvari’

Objavljeno prije

Jutros je u Gradu Metkoviću održan treći partnerski sastanak u sklopu projekta ‘Zaželi i ostvari’ (Kodni broj: UP.02.1.1.05.0191) koji je financiran EU sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u okviru poziva na dostavu projektnih prijedloga  ‘Zaželi – program zapošljavanja žena’.

Sastanku su prisustvovali predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje područni ured Dubrovnik Ispostava Metković Tomislav Bjeliš, Pročelnica Općine Kula Norinska Meri Doko, Ravnatelj Centra za socijalnu skrb Metković Vatroslav Vugdelija, Simona PavlovićDanita Jerković iz udruge Dobra, administrator projekta Iva Bjeliš te predstavnik Grada Metkovića i  voditelj projekta ‘Zaželi i ostvari’ Niko Bojbaša.

Na sastanku je voditelj projekta predstavio odrađeno u dosadašnjem tijeku trajanja, zahvalio se svima na pomoći i objasnio sljedeće korake u realizaciji projekta.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

Tri nova slučaja zaraze koronavirusom zabilježena u protekla 24 sata

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježena su tri nova slučajeva zaraze koronavirusom. Radi se dvije osobe iz Dubrovnika i jednoj osobi koja nema prebivalište na području naše županije.

Ukupno je zaražena jedna muška i dvije ženske osobe, a za jednu osobu je utvrđena epidemiološka veza.

Izliječene su 52 osobe: 17 iz Dubrovnika, 11 iz Metkovića, devet iz Župe dubrovačke, šest iz Ploča, pet iz Konavala, dvije iz Opuzena, jedna iz Slivnog i jedna osoba koja nema prebivalište na području naše županije.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 49 osoba pozitivna na koronavirus. Sedam bolesnika zahtijeva intenzivnu skrb, jedan bolesnik je na respiratoru – neinvazivna ventilacija, a šest je na invanzivnoj ventilaciji.

U posljednja 24 sata obrađeno je 35 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 23 495 uzoraka.

U samoizolaciji su 652 osobe, a u posljednja 24 sata zabilježeno je jedno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 99 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije