DUBROVNIK

Održan šesti po redu Sajam poslova

Na Sajmu poslova sudjelovalo je oko četrdesetak poslodavaca iz raznih područja i djelatnosti, kao i brojne obrazovne institucije.

Objavljeno 31. listopada 2013. u kategorijama: Dubrovnik, Gospodarstvo, News.

sajam-poslova

Dubrovnik, 30. listopada – Jučer je u auli Sveučilišta u Dubrovniku, u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Područnog ureda Dubrovnik održan šesti po redu Sajam poslova.

Nezaposlenim Metkovcima, onima koji se nalaze na zavodu za zapošljavanje, Područni ured Dubrovnik omogućio je priliku posjeta sajma tako što im je organizirao odlazak i povratak autobusom. Mnogi nezaposleni su popunili prijave za ponuđene natječaje, upoznali se s ponudom na tržištu rada na području Dubrovačko – neretvanske županije, ali i s tržištem rada u EU, a učenici i studenti s mogućnostima za obrazovanje.

Na ovogodišnjem Sajmu poslova sudjelovalo je oko četrdesetak poslodavaca iz raznih područja i djelatnosti, kao i brojne obrazovne institucije. Također su sudjelovali i gosti iz BiH i Crne Gore, pa je ovaj Sajam imao i međunarodni karakter. Inače, Sajam poslova poslodavcima pruža razne mogućnosti predstavljanja svojih aktivnosti i potreba za radnicima.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari