Ostanimo u kontaktu

DANI OŠ STJEPAN RADIĆ

Odigran šahovski turnir između Metkovaca i Pločana

Objavljeno prije

Šahovski turnir u OŠ Stjepan Radić

Povodom obilježavanja dana OŠ Stjepan Radić u Metkoviću, u petak 5. lipnja s početkom u 18 sati, u školi je odigran turnir u šahu. Na turniru su sudjelovali učenici OŠ Vladimir Nazor iz Ploča i OŠ Stjepan Radić iz Metkovića, ukupno 17 učenika.

Turnir se igrao po švicarskom sustavu 7-kola, a pobjednik je Marin Kljusurić učenik 4.c s osvojenih 6 ½ bodova iz OŠ Stjepana Radića, drugo mjesto je osvojio M. Vukanović 5 ½ bodova iz OŠ Vladimira Nazora, a treće mjesto je osvojio Ante Juračić učenik 6.e razreda s osvojenih 5 bodova iz OŠ Stjepana Radića.

Početni potez kao i otvaranje turnira pripalo je ravnateljici škole gđi Boženi Nikoletić. Pobjednici su nagrađeni prigodnim nagradama od sponzora Grawe osiguranja. Inače škola šaha pod vodstvom Slavka Bakalara djeluje već drugu godinu i ovo je jedan od projekata povezivanja i promocije šaha među mladima, a ovaj turnir bi mogao postati tradicija prigodom obilježavanja dana škole.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije