Ostanimo u kontaktu

METKOVSKO LJETO 2015

Održan koncert Gradske glazbe Metković

Objavljeno prije

Gradska glazba

Sinoć je na gradskom Trgu kralja Tomislava pred tristotinjak ljudi održan koncert Gradske glazbe Metković. Koncert, koji je održan u sklopu programa Metkovskog ljeta 2015, otvorio je njen predsjednik Marko Vukša koji se sa par prigodnih riječi obratio nazočnima. Koncertom radnog naziva „Mediteranski splet“, na kojem su izvođene poznate melodije kao Vilo moja, Šjor Bepo Bagulin i sl. dirigirao je kapelnik Dražen Laskač, kojemu je ovo bio i oproštajni koncert na toj funkciji.

Izvedba i zvuk bili su na odličnom nivou, te je publika nagradila velikim aplauzom. Očito je repertoar usklađen ambijentu i podneblju, odnosno ukusu publike. Gradskoj glazbi čestitke, a Metkovsko ljeto se nastavlja već 16. srpnja koncertom kvarteta Simply brass na Verajinu guvnu.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije