Ostanimo u kontaktu

METKOVIĆ PJESMOM POMAŽE NAJPOTREBNIJE

Održan humanitarni koncert za Caritas Župe svetog Ilije

Objavljeno prije

Humanitarni koncert za Caritas Župe sv. Ilije

Večeres su građani Metkovića opet pokazali svoje veliko srce. Iako koncert na kojem su nastupili Dječji zbor sv. Ilije, Grupa Delta, Ante Matić i Mate Bulić nije ispunio dupkom dvoranu, mnoštvo ljudi je kupilo kartu i na taj način pomoglo Caritas Župe sv. Ilije da se opskrbi najneophodnijim namirnicama za one koji na žalost, u sve većem broju u Caritasu nalaze jedini spas.

Nazočne je na počeku pozdravio fra Petar Gulić, koji je zaželio dobrodošlicu zahvalivši svima onima koji su došli i onima koji su kupili kartu u znak pomoći, a iz nekog drugog razloga večeras nisu mogli biti tu. U ime oganizatora zahvaljujemo izvozđačima na ovom lijepom humanitarnom koncertu i ljudima koji su nesebično odvojili dio novca u ovu vrlo humanu svrhu.

Kako je to izgledalo večeras u Ustanovi za kulturu i sport Metković, pogledajte u fotogaleriji.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije