Ostanimo u kontaktu

GRADSKA GLAZBA METKOVIĆ

Održan Domoljubni koncert povodom Dana državnosti

Objavljeno prije

Gradska glazba Metković, Dan državnosti (27)

Članovi Gradske glazbe Metković večeras su na Trgu kralja Tomislava, povodom Dana državnosti održali Domoljubni koncert.

Program je vodila i koncertom dirigirala Mihaela Pavlović, sa sviračima su zapjevali i Zoran Bebić Beba i Pavo Sušac iz Trebižeta koji je i svirao trubu, a na programu su se, među ostalim koračnicama, budnicama i poznatim domoljubnim pjesmama mogle čuti i Himna 116. Neretvanske brigade, Lijepa li si, U boj, u boj iz opere Nikola Šubić ZrinskiNeka cijeli ovaj svijet…

Svirači Gradske glazbe Metković koncert su završili izvedbom pjesme Ta tvoja barka mala, a kako je sve izgledalo možete pogledati u fotogaleriji te na snimci izvedbe pjesme Tvoja zemlja s Zoranom Bebićem Bebom koju smo putem naše Facebook stranice prenosili uživo:

Tekst/Foto: Marija Jeramaz / Metković NEWS

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije