Ostanimo u kontaktu

PROSINAČKE SVEČENOSTI

Održan Božićni koncert dječjih zborova

Objavljeno prije

Božićni koncert dječjih zborova

Sinoć je u GKS-u bilo lijepo. Puna galerija GKS-a mladih pjevačica i pjevača i publike koja je popunila galeriju do zadnjeg mjesta. Božićni koncert dječjih zborova održan je kao sastavni dio Prosinačkih svečanosti na kojem su nastupili zborovi: OŠ don Mihovila Pavlinovića, OŠ Vladimira Nazora iz Ploča, OŠ Kule Norinske, OGŠ Metković i OGŠ Ploče.

Izvodio se prigodni božićni repertoar, a pripremile su ga i vodile profesorice Ljupka Sršen Gutić, Helena Dilber Plećaš, Nensi Borozan, Marija Jerković, Josipa Markota i Zrinka Boras, na gasoviru Irida Oršulić Antić i Dragan Gutić. Osim dječjih zborova, nastupila je i Vokalna skupina učiteljica OŠ don Mihovila Pavlinovića. Svi sudionici na kraju koncerta zapjevali prekrasnu blagdansku pjesmu Raduj te se narodi koja je izazvala posebne emocije.

PROMETNA NESREĆA NA DUVRATU

Ozlijeđeni biciklist preminuo u mostarskoj bolnici

Objavljeno prije

U prometnoj nesreći koja se jučer, 7. prosinca, nešto iza 17 sati, dogodila na D-62 koja povezuje Metković i Kulu Norinsku, smrtno je stradao 49-godišnji državljanin RH koji ima prebivalište u BiH.

Do prometne nesreće je došlo kada je 59-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Metkovića u pravcu Kule Norinske, udario u spomenutog 49-godišnjaka koji se u istom pravcu kretao biciklom, noseći na sebi reflektirajući prsluk. Od siline udara, biciklist je odbačen na travnatu površinu izvan ruba kolnika, pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Nakon ukazane liječničke pomoći biciklist je prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda, na žalost, preminuo.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije