Ostanimo u kontaktu

PROSINAČKE SVEČENOSTI

Održan Božićni koncert dječjih zborova

Objavljeno prije

Božićni koncert dječjih zborova

Sinoć je u GKS-u bilo lijepo. Puna galerija GKS-a mladih pjevačica i pjevača i publike koja je popunila galeriju do zadnjeg mjesta. Božićni koncert dječjih zborova održan je kao sastavni dio Prosinačkih svečanosti na kojem su nastupili zborovi: OŠ don Mihovila Pavlinovića, OŠ Vladimira Nazora iz Ploča, OŠ Kule Norinske, OGŠ Metković i OGŠ Ploče.

Izvodio se prigodni božićni repertoar, a pripremile su ga i vodile profesorice Ljupka Sršen Gutić, Helena Dilber Plećaš, Nensi Borozan, Marija Jerković, Josipa Markota i Zrinka Boras, na gasoviru Irida Oršulić Antić i Dragan Gutić. Osim dječjih zborova, nastupila je i Vokalna skupina učiteljica OŠ don Mihovila Pavlinovića. Svi sudionici na kraju koncerta zapjevali prekrasnu blagdansku pjesmu Raduj te se narodi koja je izazvala posebne emocije.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije