Ostanimo u kontaktu

UDRUGA 'ZAJEDNICA PAPE IVANA XXIII.'

Odobreni projekti ‘I ja sam tu’ i ‘#PitajMeKakoSam’ u partnerstvu sa Centrom za socijalnu skrb i Srednjom školom Metković

Objavljeno prije

Ministarstvo pravosuđa objavilo je listu odobrenih projekata/programa prijavljenih na natječaj za financiranje projekata/programa udruga usmjerenih pružanju potpore pojedinačnog programa postupanja/izvršavanja kazne zatvora.

Na listi odobrenih projekata nalazi se projekt naziva ‘I ja sam tu‘ kojeg je kreirala Zajednica Pape Ivana XXIII. u partnerstvu sa Centrom za socijalnu skrb Metković. Provedba projekta financijski je podržana iznosom od 198.425,33 kn.

Nadalje, Zajednica Pape Ivana XXIII kreirala je projekt naziva ‘#PitajMeKakoSam‘ u partnerstvu sa Srednjom školom Metković. Projekt je usmjeren prevenciji nasilja među mladima. Kvalitetu projekta prepoznala je Zaklada Hrvatska za djecu koja je odobrila financijsku potporu u iznosu od 100.000,00 kn.

Kvalitetu navedenog projekta prepoznalo je i Ministarstvo znanosti i obrazovanja kroz natječaj za projekte udruga u području izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2019./2020. te financijski podržava provedbu projekta iznosom od 111.666,67 kn.

15 GODINA CARPEA

Prijatelji CB Carpe Diem zaželjeli sretan rođendan

Objavljeno prije

Jučer je prosljavljen 15. rođendan Carpe diema, cafe bara i, za neke, prvog malog noćnog kluba koji je spojio mnogo prvih ljubavi, prijateljstava i postao svjedokom prvih poljubaca. Pružio je mladima zabavu i tako urezao u sjećanje one ključne dane mladosti u životu.

Tu su dane provodile mnoge generacije koje su prošle kroz srednju školu, a koje će pamtiti cijeli svoj život, ispijajući kave i smijući se do suza. Prvo hvala Vama Ivica Bačić, koji smo među tim generacijama upoznali toliko dobrih osoba, radnog osoblja, a posebno jednoga kojega ćemo se uvijek rado sjećati. Hvala i Goranu Marušiću – Morenu i Igoru Jakiću, koji se sve ove godine trude da budemo sigurni, kao i mnogim drugima.

Idemo dalje kroz pjesmu i dobru zabavu, jer “Kad starost dođe neću da se kajem, jer sve za pjesmu i za žene dajem.” Carpe diem. Think different.

  Prijatelji Carpea

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije