Ostanimo u kontaktu

UDRUGA 'ZAJEDNICA PAPE IVANA XXIII.'

Odobreni projekti ‘I ja sam tu’ i ‘#PitajMeKakoSam’ u partnerstvu sa Centrom za socijalnu skrb i Srednjom školom Metković

Objavljeno prije

Ministarstvo pravosuđa objavilo je listu odobrenih projekata/programa prijavljenih na natječaj za financiranje projekata/programa udruga usmjerenih pružanju potpore pojedinačnog programa postupanja/izvršavanja kazne zatvora.

Na listi odobrenih projekata nalazi se projekt naziva ‘I ja sam tu‘ kojeg je kreirala Zajednica Pape Ivana XXIII. u partnerstvu sa Centrom za socijalnu skrb Metković. Provedba projekta financijski je podržana iznosom od 198.425,33 kn.

Nadalje, Zajednica Pape Ivana XXIII kreirala je projekt naziva ‘#PitajMeKakoSam‘ u partnerstvu sa Srednjom školom Metković. Projekt je usmjeren prevenciji nasilja među mladima. Kvalitetu projekta prepoznala je Zaklada Hrvatska za djecu koja je odobrila financijsku potporu u iznosu od 100.000,00 kn.

Kvalitetu navedenog projekta prepoznalo je i Ministarstvo znanosti i obrazovanja kroz natječaj za projekte udruga u području izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2019./2020. te financijski podržava provedbu projekta iznosom od 111.666,67 kn.

PLESNA ŠKOLA CALYPSO

U petak počinju Ljetne plesne radionice na Trgu kralja Tomislava

Objavljeno prije

Plesna škola Calypso i ove godine u suradnji sa gradom Metkovićem organizira Ljetne plesne radionice koje će se održavati jednom tjedno tijekom srpnja i kolovoza 2020. godine u večernjim terminima na trgu kralja Tomislava.

Zabavite se uz plesni program za djecu i mlade, zaplešite u nagradnim Tik-Tok izazovima, uživajte u dobroj glazbi i veseloj atmosferi, a sve to uz pridržavanje svih epidemioloških mjera i preporuka.

Prva radionica na rasporedu je u petak 10. srpnja s početkom programa u 20.30 sati.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije