Ostanimo u kontaktu

OPĆINA SLIVNO

Odlični rezultati u priobalju, 22 posto više dolazaka u odnosu na prošlu sezonu

Objavljeno prije

turizam, apartman, soba, ležaljka, pogled na more

Subotnje nepregledne kolone vozila, pretežito inozemnih registarskih oznaka, najavile su možda i posljednju veliku smjenu gostiju tijekom ove turističke sezone. Na prometnicama od Metkovića prema Dubrovniku i Makarskoj velik broj vozila kretao se jučer u oba smjera, ali je ipak veći broj gostiju napustio odmarališta. Međutim, sudeći prema podacima TZ Slivno, i riječima voditeljice Dragane Čović, u turistička mjesta Klek, Komarnu, Duboku, Kremenu, Blace i druga, došao je gotovo isti broj gostiju, u odnosu na broj gostiju koju su završili svoje odmore.

U spomenutim naseljima, trenutačno boravi 2.600 gostiju, a do sada je ostvareno 144.315 turističkih noćenja, odnosno 20 tisuća dolazaka gostiju.

To je za 22 posto više nego u istom razdoblju prethodne godine što se dolazaka tiče, a u noćenjima za 15 posto više.

Prema strukturi gostiju najviše ih je iz Bosne i Hercegovine, slijede gosti iz Poljske, te Češke, Njemačke i Mađarske. Kako na području cijele općine Slivno živi približno 2000 stanovnika, očito je da tijekom sezone na tom području boravi 10 puta više turista.

Općina Slivno godinama se trudi poboljšati sve infrastrukturne sadržaje i boravak gostima učiniti što ugodnijim.

Pero Jakić/Metkovic NEWs

NAJBOLJI PROVOD U DOLINI NERETVE

Grey&Padrino Club nastavlja s vrhunskim subotnjim provodima, večeras im stiže Marko Omazić

Objavljeno prije

Grey&Padrino Club nastavlja sa vrhunskim subotnjim provodima, a večeras im u goste stiže Marko Omazić, mlada pjevačka nada koju je šira publika imala priliku upoznati kroz RTL-ov show ”Zvijezde – ljetni hit”.

Program počinje od 20,30 sati, a uz nastup Marka tu je i DJ Druja te promo cijene pića što će i ovu subotu učiniti najboljim mjestom za provod u dolini Neretve.

Svakako pogodnost za izdvojiti su i boca Johnnya 0,7l + 4 soka za samo 250 kuna, ili recimo boca Jack Danielsa 0,7 + 4 soka za 300 kuna.

A kako i obično, najzanimljiviji komentar na instagram profilu kluba, uz tagiranje 3 svoje prijateljice ili prijatelja s kojim dolazite, nagrađuje se ‘turom’ pića za cijelu ekipu!

GREY&PADRINO PAZI NA SVOJE POSJETITELJE!
Ako trebate prijevoz, isključivo do kluba ili nakon lude zabave nazad do doma, javite se u DM Instagrama Grey&Padrino.

Također u DM Instagrama Grey&Padrino možete ostvariti i rezervaciju stolova tako da na vrijeme osigurate svoje mjesto u najzabavnijem noćnom provodu u dolini Neretve.

Ako postoje još uvijek oni koji ne znaju gdje je Grey & Padrino Club on se nalazi iza INA benzinske pumpe na magistralnoj cesti iz Opuzena prema Pločama. Klikom na link Google mapa će Vas dovesti najbližom rutom.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije