Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

POTICANA STANOGRADNJA

Odabir neprodanih stanova iz Programa POS-a

Objavljeno prije

2905_stanovi POS-a, predaja ključeva (16)

Pozivaju se kandidati s Konačne liste prvenstva Grada Metkovića, klasa:370-01/18-01/04 urbroj:2148/01-02-18-17 od dana 12. lipnja 2018. godine, da se odazovu odabiru preostalih neprodanih stanova iz Programa POS-a na lokaciji Metković.

Prezetnacija i odabir stanova održati će se u Galeriji Gradskog kulturnog središta na adresi Stjepana Radića 1 u Gradu Metkoviću dana 11. srpnja. (srijeda) 2018. godine u 14 sati.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Napominjemo kandidatima na listi da za kupnju stana uz obročnu otplatu, obavezno predoče potvrdu o kreditnoj sposobnosti jedne od 6 poslovnih banaka (Erste&Steiermarkische bank, Hrvatska poštanska banka, OTP banka, Privredna banka, Societe Generale-Splitska banka ili Zagrebačka banka).

Ukoliko se kandidati na listi ne odazvu ovom pozivu smatrat će se da su odustali od izbora stana, a daljnji izbor nastaviti sukladno listi prvenstva za kupnju stanova iz Programa POS-a na području Grada Metkovića.

Ponuda i tlocrti svih slobodnih/neprodanih stanova na lokaciji POS Metković objaviti će se do početka odabira stanova na našoj internetskoj stranici www.apn.hr.

Piše: metkovic.hr

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije