Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

PRESTANAK ZABRANE

Od sutra turistički autobusi mogu preko MCGP Metković/Doljani

Objavljeno prije

MCGP Metković, ulica Stjepana Radića

Današnjim danom završava razdoblje zabrane prolaska turističkih autobusa preko međunarodnog graničnog prijelaza Metković/Doljani.

Podsjećamo, od 10. svibnja 2018. zbog izbjegavanja prometnih gužvi na graničnom prijelazu Metković/Doljani bio je zabranjen promet turističkim autobusima. Autobusi koji su dolazili iz smjera Dubrovnika i Splita za BiH preusmjeravali su se u Opuzenu/Pločama na granični prijelaz Nova Sela (čvor Čeveljuša). Izuzetci su bili autobusi  čiji su turistički programi uključivali realizaciju na području Turističke zajednice grada Metkovića te su uz propusnice mogli voziti kroz Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ovih dana možemo očekivati gužve na graničnim prijelazima Metkovića zbog nadolazeće svetkovine Svih Svetih i Dušnog Dana jer će brojni ljudi ići posjetiti grobove svojih bližnjih.

Piše: Barbara Franjić / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije